Fars dags gave

Fars Dags Gave – Se De 55 Bedste Fars Dags Gaver I 2019

De Bedste Gaveideer Til Fars Dag 2019

Tapas for 2

Tapas middag

Tag din far i armen og spis jer sammen igennem et stort tapasmåltid, der byder på alt fra skinke, pølse til oliven og rødvin. Det er der ikke mange fædre, der kan stå for. Garanti for en hyggelig aften.
Pris fra. 499 kr.

Bryg Dit Eget Øl

Bryg Dit Eget Øl

Hvis din far også er blevet træt af almindelige grønne Tuborg eller klassiske Carlsberg på dåse, så kig her! Nu får I to muligheden for sammen at brygge en specielt øl, der passer til lige præcis jeres smagsløg. Og så drikke den!
Pris fra. 279 kr.

Kropspude

Kropspude

En sjov og drillende gave til den far, der måske lidt for ofte falder i søvn på sofaen. Med en kæmpe kropspude er han klar til at falde i søvn alle steder når som helst. Men husk at vække ham igen!
Pris fra. 499 kr.

Beard Master

De fleste fædre tillægger sig med tiden et mere eller mindre flot skæg. Med Beard Master har du muligheden for at peppe din fars skæg en smule op. Trænger din far til en makeover? Så er Beard Master første skridt på vejen.
Pris fra. 149 kr.

Bluetooth tracker

Bluetooth tracker

Er din far også mester i at glemme sine nøgler, sin mobil eller måske noget helt tredje? Med en Bluetooth tracker bliver ingenting væk. Track altid hvor dine nøgler befinder sig med denne smarte tracker.
Pris fra. 149 kr.

Fisketøfler

Fisketøfler

Tøfler som en hver far vil elske. Et par vaskeægte fisketøfler til manden, der har alt. Lige til at tage på og gå rundt i huset på en hyggelig søndag, og vi garanterer, at de giver et godt grin, hvis de kommer med rundt i kvarteret.
Pris fra. 149 kr.

BBQ Golf Grillredskab

BBQ Golf Grillredskab

Hvis din far også har golf på hjernen, så skal han kigge her! Nu får han muligheden for at kombinere grill med golfsport. Med dette sjove grilludstyr kommer der helt sikkert gang i grillen – og golfen!
Pris fra. 289 kr.

Grillforklæde med Ølbælte

Når din far alligevel står ved grillen, skal han da have noget at drikke. Få et smart forklæde, der kan indeholde op til flere iskolde øl. Så går man i hvert fald ikke ned på drikkelse, mens man griller aftenens bøffer. Skål!
Pris fra. 159 kr.

Kør sportsvogn på bane

Kør sportsvogn på bane

Hvis din far også har benzin i blodet, så tag ham med ud at køre sportsvogn på en rigtig træningsbane. Med masser af fart på tager I sammen svingene og brænder gummi af på en dag, I aldrig vil glemme. God racertur!
Pris fra. 999 kr.

Kasket med oplukker

Til faren der har alt. Med denne smarte kasket behøver man hverken få solen i øjnene eller risikere at blive fanget uden en oplukker. Frygt ikke længere flaskeøl eller andre drilske kapsler – løsningen er kasketten!
Pris fra. 119 kr.

Roterende Vaskebørste

Roterende Vaskebørste

Hvem elsker ikke en ren bil? Men det kan nogle gange være en større opgave at få det hårdføre snavs af. Derfor introducerer vi her en selvroterende vaskebørste, der gør bilvasken lidt nemmere.
Pris fra. 389 kr.

Windsurfing

Windsurfing

Kom med ud og få en oplevelse med din far, du sent kommer til at glemme. Slå jer løs til et windsurfing kursus, hvor I sammen kommer ud på bølgerne og mærker vinden i håret. Husk bare lige at vælge en dag med solskin!
Pris fra. 595 kr.

Ølsmagning for 2

Ølsmagning for 2

Med en ølsmagning for to får du en god mulighed for at komme med din far rundt i øllets verden. Smag jer gennem de forskellige haner på en bar og vælg jeres favorit i løbet af aftenen. Og køb måske en flaske med hjem!
Pris fra. 299 kr.

Hamburgerpresser

Hamburgerpresser

Bliv sommerklar! Der er ingen sommer uden hamburgers, og hvis man alligevel skal have gang i grillen og stege burgere til hele familien, så gør det nemmere med den fantastiske hamburgerpresser.
Pris fra. 79 kr.

Beer Belt

Beer Belt

Det famøse beer belt gør det nemt at være handy man hjemme i huset. Nu kan din far gå rundt og altid have en øl ved hånden – endda flere! Den fantastiske opfindelse virker på alle slags øl, både flaskeøl og dåser. Skål!
Pris fra. 79 kr.

Ølglas Håndvægt

Ølglas Håndvægt

Hvis din far også længe har sagt, at han da snart skal tabe sig, så kig  med jer. Nu får han den unikke mulighed for at styrketræne, mens han drikker øl Så kan det ikke blive meget bedre. Hæld op og kom i form.
Pris fra. 119 kr.

Sammenklappelig Stol

Sammenklappelig Stol

Træt af at stå op mens du venter til koncerter eller står i kø? Med den sammenklappelige stol er din far altid klar til at slå sig ned og nyde livet, mens han venter på forskellige ting.
Pris fra. 349 kr.

Tandemspring

Tandemspring

Få fuld fart på når I sammen skal springe tandem spring med faldskærm. Intet bringer jer tættere, end når I sammen falder gennem luften og ser jorden komme tættere. Husk at trække i snoren!
Pris fra. 2.195 kr.

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Praler din far altid med den stærke mad, han spiser? Prøv at se om han kan klare en omgang med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Garanti for nakkesved!
Pris fra. 699 kr.

Herrefrokost for 2

Herrefrokost for 2

Store bøffer steg i smør og masser af god rødvin. Forkæl din far med en vaskeægte herremiddag, hvor I sammen kan spise jer igennem en stor bøf og nyde hinandens selskab, før I senere triller mætte hjem.
Pris fra. 795 kr.

En god flaske gin

En god flaske gin

En sommer er ingenting uden gode gin og tonics, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks.
Pris fra. 79 kr.

Barberbladsrenser

Barberbladsrenser

Hvis din far er en af de gammeldags, der stadig barberer sig med barberkniv, så kig her! Nu kan du give ham en fantastisk renser til kniven, der holder den skarp og klar til næste barbering.
Pris fra. 179 kr.

Snuspude

Snuspude

En sjov og drilsk gave til den far, der måske er lidt for glad for snus. En pude formet som en pakke snus, som man nok ikke kan lægge under overlæben, en som man til gengæld kan lægge hovedet på. Perfekt til svenske fædre.
Pris fra. 149 kr.

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Kombiner god chokolade med lækker likør i dette flotte Baileys Salted Caramel Chokoladeæg. Oplagt til faren med den søde tand, eller hvis I mangler lidt chokolade til kaffen. Men svært at spise i én omgang!
Pris fra. 149 kr.

Cool-Well Kølebrønd

Cool-Well Kølebrønd

Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far aldrig længere drikke varme øl. Denne smarte kølebrønd bliver gravet ned i jeres have, og så kan man ellers altid lige hente en øl, når man har lyst – direkte fra jorden.
Pris fra. 389 kr.

Boksebold til Skrivebordet

Boksebold til Skrivebordet

Lad din far få afløb for sine frustrationer på arbejdet med denne boksebold til hans skrivebord. Hvis man sidder med en svær opgave, kan det tit hjælpe at slå lidt fra sig, og så finder man nemmere en løsning. Prøv selv!
Pris fra. 129 kr.

Anti tyveri rygsæk

Anti tyveri rygsæk

Undgå at din far får snuppet sine ting med denne smart anti tyveri rygsæk. En smart wire sørger for, at der ikke er nogen, der kan stikke af med din rygsæk, og du kan derfor roligt sætte den fra dig, uanset hvor du er.
Pris fra. 659 kr.

Ukko Schnapps Snapseglas

Ukko Schnapps Snapseglas

Sørg for at have udstyret i orden, når I skal holde påske- og julefrokoster sammen i fremtiden. Med disse flotte snapseglas er der god anledning til at tage snapsen frem og give silden noget at svømme i.
Pris fra. 499 kr.

Flyve i Luftballon

Ballonflyvning

Nyd en dag helt hævet over skyerne sammen med din far. Her kan I se alt det smukke, Danmark har at byde på. Husk en kurv med frokost og eventuelt et par øl til når tørsten melder sig. Sjovest i solskin.
Pris fra. 2.395 kr.

Chili Klaus Chilikugler 4-pak

Chili Klaus Chilikugler 4-pak

Med denne fantastiske gave får din far fire pakker af de stærke Chili Klaus Chilikugler. Perfekt til den store chokolademund, eller ham der foretrækker en stærk snack fremfor det søde. Giver sved på panden.
Pris fra. 219 kr.

Multi-kopholder til Bilen

Multi-kopholder til Bilen

Et stykke udstyr der er perfekt til de lange køreture. Her får I plads til både kaffe, softice og sodavand i jeres kopholder. På den måde går I aldrig ned på drikkevarer, hvis I skal på bilferie eller lange køreture.
Pris fra. 219 kr.

VR Box Headset med Controller

VR Box Headset med Controller

Kom helt tæt på den digitale verden med et Virtual Reality Headset controller. Prøv den nye teknologi og se, hvor langt vi er kommer siden de allerførste forsøg på at lave 3D-oplevelser.
Pris fra. 199 kr.

Polospiller for en dag

Tid til polo – og vi snakker ikke om skjorten. Her får du og din far muligheden for at spille en af de sportsgrene, de færreste har prøvet Sadl op på din hest og kom i sving på banen. En dag med masser af konkurrence.
Pris fra. 795 kr.

Pistolskydning

Pistolskydning

Frem med seksløberen og ud på skydebane. Her får dig og din farm uligheden for at leve cowboys eller hemmelige agenter, når I sammen skal ud at skyde på skydebane. Hvem rammer mod plet? Gaven gør i alt fald.
Pris fra. 660 kr.

Kør Djævleræs

Kør Djævleræs

Så er det blevet tid til at komme ud at køre med de skøre. Tag din far under armen og kom til Djævleræs, hvor I to kan give den gas i bilerne på den mudrede bane. Foden på speederen, og så er det bare afsted!
Pris fra. 1.199 kr.

Hyggeligt kroophold for 2 med middag

Kroophold for 2 med middag

Nu kan du og din far komme på et lækkert kroophold sammen. Her får I mulighed for at blive forkælet og spise en særdeles lækker middag fra kroens køkken. Ideelt til at komme lidt væk sammen.
Pris fra. 999 kr.

Flyboard

Flyboard

Kom ud at flyve med den spændende flyboard-teknologi. Her bliver der skudt vand ud ved højt tryk, og du bliver på den måde skubbet op. Klar til en dag, hvor du trodser tyngdekraften?
Pris fra. 899 kr.

Introduktion til kitesurfing

Introduktion til kitesurfing

Her får du og din far chancen for at prøve kræfter med en af de mest populære sportsgrene i Danmark i øjeblikket. Kom op at flyve over de blå bølger og se, hvor meget fart man kan få på, når vinden rammer rigtigt.
Pris fra. 699 kr.

Barbergrej

Barbergrej

Din far fortjener en skarp og lækker barbering, og det er præcis, hvad han får med denne gode gave. Barbergrej af høj kvalitet er en gave, han kan få glæde af hver dag. En praktisk og personlig gave.
Pris fra. 325 kr.

Barudstyr

Barudstyr

Hvis din far godt kan lide at lave gode drinks, så er det her, du kan læse med. Nu får han muligheden for at slå sig løs som families bartender med et komplet sæt barudstyr. Så er der ingen undskyldning for dårlige drinks.
Pris fra. 38 kr.

Testkør en Ferrari

Testkør en Ferrari

Giv den gas i en vaskeægte rød Ferrari, når dig og din far sammen rammer de danske landeveje. Mærk hvad en fantastisk motor kan gøre for køreglæden og drøm jer til racerløb bag rattet.
Pris fra. 895 kr.

Whiskeysmagning hos Tir Na Nog

Whiskeysmagning

Køb rundt omkring i whiskeyens verden med din far. Sammen kan I drikke jer gennem forskellige blends og områder, og måske endda også lære forskellen på amerikansk og skotsk whiskey. Skål!
Pris fra. 249 kr.

Paragliding

Paragliding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 950 kr.

Velvære til mænd

Velvære til mænd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 1.150 kr.

Biograftur for 2

Biograftur for 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 299 kr.

Helikoptertur

Helikoptertur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 699 kr.

Bliv barberet med stil

Bliv barberet med stil

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 399 kr.

Brunchbuffet for 2

Luksusbrunch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 299 kr.

Personlig træner

Personlig træner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 999 kr.

Bridgewalking

Bridgewalking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 289 kr.

Dinner in the dark

Dinner in the dark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 775 kr.

Kajak oplevelse

Kajak oplevelse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

/ 5. Bedømmelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *