Fars dags gave

Fars Dags Gave – Se De 55 Bedste Fars Dags Gaver I 2019

Vi elsker alle sammen vores far rigtig højt, men husker vi at vise det? Det kan være svært i hverdagen at få sagt, hvor meget man sætter pris på sin far. Derfor kan Fars Dag være en god måde at markere for din far, at han er den bedste i verden. Her på siden finder du derfor de bedste, sjoveste og skøreste gaver til din far på Fars Dag.

Indholdsfortegnelse

Indhold

De Bedste Gaveideer Til Fars Dag 2019

Tapas for 2

Tapas middag

Tag din far i armen og spis jer sammen igennem et stort tapasmåltid, der byder på alt fra skinke, pølse til oliven og rødvin. Det er der ikke mange fædre, der kan stå for. Garanti for en hyggelig aften.
Pris fra. 499 kr.

Bryg Dit Eget Øl

Bryg Dit Eget Øl

Hvis din far også er blevet træt af almindelige grønne Tuborg eller klassiske Carlsberg på dåse, så kig her! Nu får I to muligheden for sammen at brygge en specielt øl, der passer til lige præcis jeres smagsløg. Og så drikke den!
Pris fra. 279 kr.

Kropspude

Kropspude

En sjov og drillende gave til den far, der måske lidt for ofte falder i søvn på sofaen. Med en kæmpe kropspude er han klar til at falde i søvn alle steder når som helst. Men husk at vække ham igen!
Pris fra. 499 kr.

Beard Master

De fleste fædre tillægger sig med tiden et mere eller mindre flot skæg. Med Beard Master har du muligheden for at peppe din fars skæg en smule op. Trænger din far til en makeover? Så er Beard Master første skridt på vejen.
Pris fra. 149 kr.

Bluetooth tracker

Bluetooth tracker

Er din far også mester i at glemme sine nøgler, sin mobil eller måske noget helt tredje? Med en Bluetooth tracker bliver ingenting væk. Track altid hvor dine nøgler befinder sig med denne smarte tracker.
Pris fra. 149 kr.

Fisketøfler

Fisketøfler

Tøfler som en hver far vil elske. Et par vaskeægte fisketøfler til manden, der har alt. Lige til at tage på og gå rundt i huset på en hyggelig søndag, og vi garanterer, at de giver et godt grin, hvis de kommer med rundt i kvarteret.
Pris fra. 149 kr.

BBQ Golf Grillredskab

BBQ Golf Grillredskab

Hvis din far også har golf på hjernen, så skal han kigge her! Nu får han muligheden for at kombinere grill med golfsport. Med dette sjove grilludstyr kommer der helt sikkert gang i grillen – og golfen!
Pris fra. 289 kr.

Grillforklæde med Ølbælte

Når din far alligevel står ved grillen, skal han da have noget at drikke. Få et smart forklæde, der kan indeholde op til flere iskolde øl. Så går man i hvert fald ikke ned på drikkelse, mens man griller aftenens bøffer. Skål!
Pris fra. 159 kr.

Kør sportsvogn på bane

Kør sportsvogn på bane

Hvis din far også har benzin i blodet, så tag ham med ud at køre sportsvogn på en rigtig træningsbane. Med masser af fart på tager I sammen svingene og brænder gummi af på en dag, I aldrig vil glemme. God racertur!
Pris fra. 999 kr.

Cap´N´ Catch Oplukker

Til faren der har alt. Med denne smarte kasket behøver man hverken få solen i øjnene eller risikere at blive fanget uden en oplukker. Frygt ikke længere flaskeøl eller andre drilske kapsler – løsningen er kasketten!
Pris fra. 119 kr.

Roterende Vaskebørste

Roterende Vaskebørste

Hvem elsker ikke en ren bil? Men det kan nogle gange være en større opgave at få det hårdføre snavs af. Derfor introducerer vi her en selvroterende vaskebørste, der gør bilvasken lidt nemmere.
Pris fra. 389 kr.

Windsurfing

Windsurfing

Kom med ud og få en oplevelse med din far, du sent kommer til at glemme. Slå jer løs til et windsurfing kursus, hvor I sammen kommer ud på bølgerne og mærker vinden i håret. Husk bare lige at vælge en dag med solskin!
Pris fra. 595 kr.

Ølsmagning for 2

Ølsmagning for 2

Med en ølsmagning for to får du en god mulighed for at komme med din far rundt i øllets verden. Smag jer gennem de forskellige haner på en bar og vælg jeres favorit i løbet af aftenen. Og køb måske en flaske med hjem!
Pris fra. 299 kr.

Hamburgerpresser

Hamburgerpresser

Bliv sommerklar! Der er ingen sommer uden hamburgers, og hvis man alligevel skal have gang i grillen og stege burgere til hele familien, så gør det nemmere med den fantastiske hamburgerpresser.
Pris fra. 79 kr.

Beer Belt

Beer Belt

Det famøse beer belt gør det nemt at være handy man hjemme i huset. Nu kan din far gå rundt og altid have en øl ved hånden – endda flere! Den fantastiske opfindelse virker på alle slags øl, både flaskeøl og dåser. Skål!
Pris fra. 79 kr.

Ølglas Håndvægt

Ølglas Håndvægt

Hvis din far også længe har sagt, at han da snart skal tabe sig, så kig  med jer. Nu får han den unikke mulighed for at styrketræne, mens han drikker øl Så kan det ikke blive meget bedre. Hæld op og kom i form.
Pris fra. 119 kr.

Sammenklappelig Stol

Sammenklappelig Stol

Træt af at stå op mens du venter til koncerter eller står i kø? Med den sammenklappelige stol er din far altid klar til at slå sig ned og nyde livet, mens han venter på forskellige ting.
Pris fra. 349 kr.

Tandemspring

Tandemspring

Få fuld fart på når I sammen skal springe tandem spring med faldskærm. Intet bringer jer tættere, end når I sammen falder gennem luften og ser jorden komme tættere. Husk at trække i snoren!
Pris fra. 2.195 kr.

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Praler din far altid med den stærke mad, han spiser? Prøv at se om han kan klare en omgang med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Garanti for nakkesved!
Pris fra. 699 kr.

Herrefrokost for 2

Herrefrokost for 2

Store bøffer steg i smør og masser af god rødvin. Forkæl din far med en vaskeægte herremiddag, hvor I sammen kan spise jer igennem en stor bøf og nyde hinandens selskab, før I senere triller mætte hjem.
Pris fra. 795 kr.

En god flaske gin

En god flaske gin

En sommer er ingenting uden gode gin og tonics, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks.
Pris fra. 79 kr.

Barberbladsrenser

Barberbladsrenser

Hvis din far er en af de gammeldags, der stadig barberer sig med barberkniv, så kig her! Nu kan du give ham en fantastisk renser til kniven, der holder den skarp og klar til næste barbering.
Pris fra. 179 kr.

Snuspude

Snuspude

En sjov og drilsk gave til den far, der måske er lidt for glad for snus. En pude formet som en pakke snus, som man nok ikke kan lægge under overlæben, en som man til gengæld kan lægge hovedet på. Perfekt til svenske fædre.
Pris fra. 149 kr.

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Kombiner god chokolade med lækker likør i dette flotte Baileys Salted Caramel Chokoladeæg. Oplagt til faren med den søde tand, eller hvis I mangler lidt chokolade til kaffen. Men svært at spise i én omgang!
Pris fra. 149 kr.

Cool-Well Kølebrønd

Cool-Well Kølebrønd

Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far aldrig længere drikke varme øl. Denne smarte kølebrønd bliver gravet ned i jeres have, og så kan man ellers altid lige hente en øl, når man har lyst – direkte fra jorden.
Pris fra. 389 kr.

Boksebold til Skrivebordet

Boksebold til Skrivebordet

Lad din far få afløb for sine frustrationer på arbejdet med denne boksebold til hans skrivebord. Hvis man sidder med en svær opgave, kan det tit hjælpe at slå lidt fra sig, og så finder man nemmere en løsning. Prøv selv!
Pris fra. 129 kr.

Anti tyveri rygsæk

Anti tyveri rygsæk

Undgå at din far får snuppet sine ting med denne smart anti tyveri rygsæk. En smart wire sørger for, at der ikke er nogen, der kan stikke af med din rygsæk, og du kan derfor roligt sætte den fra dig, uanset hvor du er.
Pris fra. 659 kr.

Ukko Schnapps Snapseglas

Ukko Schnapps Snapseglas

Sørg for at have udstyret i orden, når I skal holde påske- og julefrokoster sammen i fremtiden. Med disse flotte snapseglas er der god anledning til at tage snapsen frem og give silden noget at svømme i.
Pris fra. 499 kr.

Flyve i Luftballon

Ballonflyvning

Nyd en dag helt hævet over skyerne sammen med din far. Her kan I se alt det smukke, Danmark har at byde på. Husk en kurv med frokost og eventuelt et par øl til når tørsten melder sig. Sjovest i solskin.
Pris fra. 2.395 kr.

Chili Klaus Chilikugler 4-pak

Chili Klaus Chilikugler 4-pak

Med denne fantastiske gave får din far fire pakker af de stærke Chili Klaus Chilikugler. Perfekt til den store chokolademund, eller ham der foretrækker en stærk snack fremfor det søde. Giver sved på panden.
Pris fra. 219 kr.

Multi-kopholder til Bilen

Multi-kopholder til Bilen

Et stykke udstyr der er perfekt til de lange køreture. Her får I plads til både kaffe, softice og sodavand i jeres kopholder. På den måde går I aldrig ned på drikkevarer, hvis I skal på bilferie eller lange køreture.
Pris fra. 219 kr.

VR Box Headset med Controller

VR Box Headset med Controller

Kom helt tæt på den digitale verden med et Virtual Reality Headset controller. Prøv den nye teknologi og se, hvor langt vi er kommer siden de allerførste forsøg på at lave 3D-oplevelser.
Pris fra. 199 kr.

Polospiller for en dag

Tid til polo – og vi snakker ikke om skjorten. Her får du og din far muligheden for at spille en af de sportsgrene, de færreste har prøvet Sadl op på din hest og kom i sving på banen. En dag med masser af konkurrence.
Pris fra. 795 kr.

Pistolskydning

Pistolskydning

Frem med seksløberen og ud på skydebane. Her får dig og din farm uligheden for at leve cowboys eller hemmelige agenter, når I sammen skal ud at skyde på skydebane. Hvem rammer mod plet? Gaven gør i alt fald.
Pris fra. 660 kr.

Kør Djævleræs

Kør Djævleræs

Så er det blevet tid til at komme ud at køre med de skøre. Tag din far under armen og kom til Djævleræs, hvor I to kan give den gas i bilerne på den mudrede bane. Foden på speederen, og så er det bare afsted!
Pris fra. 1.199 kr.

Hyggeligt kroophold for 2 med middag

Kroophold for 2 med middag

Nu kan du og din far komme på et lækkert kroophold sammen. Her får I mulighed for at blive forkælet og spise en særdeles lækker middag fra kroens køkken. Ideelt til at komme lidt væk sammen.
Pris fra. 999 kr.

Flyboard

Flyboard

Kom ud at flyve med den spændende flyboard-teknologi. Her bliver der skudt vand ud ved højt tryk, og du bliver på den måde skubbet op. Klar til en dag, hvor du trodser tyngdekraften?
Pris fra. 899 kr.

Introduktion til kitesurfing

Introduktion til kitesurfing

Her får du og din far chancen for at prøve kræfter med en af de mest populære sportsgrene i Danmark i øjeblikket. Kom op at flyve over de blå bølger og se, hvor meget fart man kan få på, når vinden rammer rigtigt.
Pris fra. 699 kr.

Barbergrej

Barbergrej

Din far fortjener en skarp og lækker barbering, og det er præcis, hvad han får med denne gode gave. Barbergrej af høj kvalitet er en gave, han kan få glæde af hver dag. En praktisk og personlig gave.
Pris fra. 325 kr.

Barudstyr

Barudstyr

Hvis din far godt kan lide at lave gode drinks, så er det her, du kan læse med. Nu får han muligheden for at slå sig løs som families bartender med et komplet sæt barudstyr. Så er der ingen undskyldning for dårlige drinks.
Pris fra. 38 kr.

Testkør en Ferrari

Testkør en Ferrari

Giv den gas i en vaskeægte rød Ferrari, når dig og din far sammen rammer de danske landeveje. Mærk hvad en fantastisk motor kan gøre for køreglæden og drøm jer til racerløb bag rattet.
Pris fra. 895 kr.

Whiskeysmagning hos Tir Na Nog

Whiskeysmagning

Køb rundt omkring i whiskeyens verden med din far. Sammen kan I drikke jer gennem forskellige blends og områder, og måske endda også lære forskellen på amerikansk og skotsk whiskey. Skål!
Pris fra. 249 kr.

Paragliding

Paragliding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 950 kr.

Velvære til mænd

Velvære til mænd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 1.150 kr.

Biograftur for 2

Biograftur for 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 299 kr.

Helikoptertur

Helikoptertur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 699 kr.

Bliv barberet med stil

Bliv barberet med stil

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 399 kr.

Brunchbuffet for 2

Luksusbrunch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 299 kr.

Personlig træner

Personlig træner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 999 kr.

Bridgewalking

Bridgewalking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 289 kr.

Dinner in the dark

Dinner in the dark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 775 kr.

Kajak oplevelse

Kajak oplevelse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Zenkuru® Massage Gun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Beard Master

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Zenkuru® Rygmassage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Varmevest

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Stirr – Automatisk sovsepisker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

SiGN Freedom Trådløse Bluetooth-Høretelefoner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Læs mere / Køb
Kajak oplevelse

Snooor Anti-snork-sensor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Percy Nobleman Ultimate Grooming Box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Chromecast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Inshape – Romaskine RM-E – Sort

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Kajak oplevelse

Global kniv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 400 kr.

Find den bedste fars dag gave

Fars dag er ikke, som mange tror, noget nyopfundet. Dens historie går helt tilbage til 1909 i USA. Der skulle dog gå en del år før det blev indført som mærkedag herhjemme, nemlig i 1935. Fars dag er aldrig blevet helt så stor som mors dag, men heldigvis er der rigtig mange, der fejrer dagen og synes at far fortjener en lille opmærksomhed eller en gave, fordi han er en fantastisk far. Fars dag er altid på Grundlovsdag, det vil sige d. 5. juni hvert år.

Idéen med at fejre en far på en bestemt dag er ikke kun en anledning til at fejre din egen far. Mange kvinder benytter også dagen til at give deres partner en gave fra børnene, især hvis børnene er for små til selv at sørge for en gave.

Enhver far fortjener en ekstra tak på fars dag for alt det han gør. Derfor har vi her samlet en række idéer til fars dags gave til din egen eller dine børns far. Læs med, og lad dig inspirere. Der er helt sikkert også noget til din far.                     

Forkælelsesgave i fars dags gave

Hvem siger det kun er mødre, der kan lide at blive forkælet? De fleste mænd er dårlige til at unde sig selv lidt forkælelse, derfor er det oplagt at give din far forkælelse i fars dags gave. Her tænker vi ikke på fodbadesalt og ansigtsmaske, men måske noget derhenad ikke rammer helt forbi. Måske trænger din far til noget nyt barbergrej eller noget andet til badeværelseshylden? For selvom din far måske er håndværkertypen, vil de fleste sætte stor pris på lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Skal han virkelig forkæles anbefaler vi at han får hele turen med velvære til mænd. Det er ofte kvinder, der får wellnessgaver, men det er bestemt også noget for mænd. Oplevelsesgaver med velvære er hverken begrænset af alder eller køn, så få endelig sendt far afsted til den ultimative forkælelse!

Sjov fars dags gave

Har din fra rigtig farhumor og er han typen der fortæller platte jokes, man ikke kan lade være med at grine af? Så overvej at give ham en sjov gave, der får smilebåndene opad og gang i lattermusklerne. En sjov fars dags gave kan også være en gaveidé til manden, der har alt – eller næsten alt: vi tør vædde med at vi har idéer til sjove fars dags gaver, han helt sikkert ikke har! Hvad for eksempel med et par iøjnefaldende fisketøfler, der helt sikkert vil vække opsigt på en tur rundt i kvarteret? Det kan sagtens være sjovt og praktisk på samme tid, så hvorfor ikke glæde din far med noget der opfylder begge dele? Hans venner vil helt sikkert blive misundelig over en kasket med indbygget øl-oplukker eller et grillforklæde med indbygget ølbælte! Scroll igennem listen, men pas på; det kan blive svært at vælge.

Anderledes fars dags gave

Har du foræret din far sokker eller slips i fars dags gave de sidste mange år? Du er ikke alene. Men nu kunne du måske godt tænke dig at give ham en anderledes gave, der ikke er som alle andre. En anderledes gave er lettere sagt end gjort at finde, men bare rolig: Vi har fundet nogle eksempler på anderledes fars dags gaver, som helt sikkert er mere spændende end de sædvanlige sokker. Den bedste anderledes gave er tit den, der både er lidt speciel og som opfylder et behov eller en interesse. Hvad for eksempel med en gave din far kan gå og rode med? Så har du mulighed for at købe ham sit helt eget ølbrygger-sæt. Det kunne også være et oplagt projekt at kaste jer over sammen og få lidt kvalitetstid. Er din far typen, der aldrig kan finde sine ting? Så giv ham en fars dags gave, der faktisk kan hjælpe ham i hverdagen med en bluetooth tracker! Anderledes gaver kan også være noget der indebærer lidt kærligt drilleri. Er din far lidt for glad for snus kan du jo oplagt give ham en snus-pude! Du kender din far bedst, så det er bare om at scrolle listen igennem og finde den anderledes gave, der passer til netop ham. 

Fars dags gave til den gadget-glade

En gadget er en ting, ofte teknologisk, som har en bestemt funktion som kan gøre hverdagen eller praktiske gøremål lidt sjovere. Kort sagt: legetøj for voksne. Er din far en rigtig gadget-nørd, der elsker sjovt og finurligt udstyr? Eller måske er han bare et rigtigt legebarn? Så har vi en række bud på fars dags gaver, der helt sikkert falder i hans smag. Hvad end han er til elektronik eller praktisk udstyr, har vi noget for enhver. Er din mor træt af hår i vasken efter din far har barberet sig er et barberforklæde, der kan sættes fast på spejlet genialt. Er din far til sjove påfund, der gør hverdagssyslerne sjovere? Så forær ham en roterende vaskebørste! Mulighederne er mange og det er bare at dykke ned i listen, så finder du helt sikkert den rigtige fars dags gave gadget at forsøde din fars hverdag med. 

Fars dags gave til køkkenentusiasten

Kan din far lide at lege masterchef hjemme i køkkenet og der det ham der svinger stegepanden, når der skal laves mad? Hvis din far selv foretrækker at udfolde sig i køkkenet frem for at tage på restaurant, kan det være at han skal forkæles med noget nyt udstyr i fars dags gave. Det vil være tydeligt at du har gjort dig umage for at finde en gave, der passer med hans interesse og det vil helt sikkert også komme dig selv til gode, når han skal prøve sit nye udstyr af. Hvad end han er fascineret af ølbrygning, elsker at stå ved grillen om sommeren eller noget helt tredje, har vi helt sikkert inspiration til den næste fars dags gave. Når der skal kreeres rigtig kvalitet i køkkenet, når menuen skal bestå af den bedste gourmetmad, så er det her du kan finde alt hvad der skal bruges til den perfekte fardagsgave. Hvis din far har en rigtig Gordon Ramsay gemt i maven er det velfortjent med gode gadgets til at lave køkkenoplevelsen gå fra almindelig aftensmad og til en rigtig gourmet oplevelse! 

Flydende lækkerier i fars dags gave: En god flaske er for far, hvad en smuk buket er for mor

En ting man så godt som aldrig går galt i byen med som fars dags gave er en flaske alkohol.  En god flaske whiskey eller gin til far er pendanten til en smuk buket blomster til mor: Du rammer aldrig helt forbi. De fleste fædre vil elske at skænke sig et lille glas fredag aften eller have noget lækkert at byde sine gæster på til kaffen. Alkohol af god kvalitet er sjældent noget, man under sig selv at bruge penge på, men altid glædes ved at modtage.

At brygge sin egen øl eller alkohol er noget vi kender i Danmark helt tilbage fra vikingetiden. Derfor kan du nu også glæde din far på fars dag og lade han slippe sin indre bryggeentusiast løs, afprøve og lave sin helt egen unikke og fantastiske øl! Skal det være med smagen af den danske sommer, eller noget der giver hår på brystet på de kolde danske vintermorgener? Uanset, så er der noget for enhver smag! 

Vil du tage den skridtet videre og også give din far en oplevelse i fars dags gave, kan du invitere ham på whiskeysmagning. ”For meget af noget er dårligt, men for meget god whisky er knap nok”, skulle Mark Twain engang have sagt, og vi er sikre på at din far vil være enig. Whiskeysmagning er en oplevelse for alle sanser, da han ud over at smage på en masse spændende whiskey også skal dufte til toner i forskellige blends og bliveklogere på særpræg og oprindelser. Så skal din fars dags gave være både smagfuld og oplevelsesrig, er det et yderst godt bud!

Fars dags gave til den aktive mand

Den moderne mand er aktiv og altid på farten. Er din far også en af dem, der altid har gang i mange projekter, arbejde og familien eller er han rigtig glad for at dyrke sport, så læs med her; for blandt vores mange spændende og funktionelle ideer til den aktive mand, er der nok også noget der kan få et smil frem hos din far på fars dag.

Er din far en rigtig sportsmand eller er det på tide at skubbe lidt til ham og få ham op af sofaen? Så glæd ham med en fars dags gave til en aktiv livsstil. Hvis han ikke selv er typen der opsøger det aktive liv, er fars dag en oplagt mulighed for at forære ham en gave der hjælper ham på vej. Motion udløser endorfiner, der gør os glade og din far vil helt sikkert takke dig senere. Der er virkelig mange muligheder i en gave hvor motion og aktivitet er på dagsorden og det er en ideel mulighed for at skabe uforglemmelige oplevelser sammen. Mulighederne er mange – lige fra bridgewalking til en personlig træner – så se listen igennem, der er helt sikkert også en god aktiv fars dags gave til netop din far.

Giv en hyggeoplevelse i fars dags gave

Er din far ikke til fuld fart og action, men kunne du stadig tænke dig at forære ham en hyggelig oplevelse i fars dags gave, er der også talrige muligheder. Det kan være i en anden by så han får mulighed for at få en tur ud af det. Der er masser af dejlige byer i Danmark, og din far har sikkert ikke oplevet dem alle. Eller måske der er byer han gerne vil opleve igen? Det kan også være en middag kombineret med en oplevelse, for eksempel det populære koncept ”dinner in the dark”, hvor man spiser i totalt mørke. Det vil helt sikkert være en spændende oplevelse! Fra film til oplevelser til middage: mulighederne er mange og der er helt sikkert også noget, der vil glæde din far.  

Fars dags gave til madelskeren

Man siger, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og det er der noget om. Hvis din far sætter pris på god mad, er en kulinarisk oplevelse den helt rette fars dags gave. Skal han drømme sig væk til varmere himmelstrøg er en tapasmiddag den perfekte mad-oplevelse. Trænger han til en rigtig herretur fri for quinoa og fedtforskrækkelse er den perfekte fars dags gave en herrefrokost, hvor han får mulighed for at sætte tænderne i en saftig bøf med alt hvad der hører til. Skal mor også forkæles lidt er det en perfekt idé med et gavekort til en lækker treretters middag: Hun slipper for at stå i køkkenet, det er en ideel mulighed for at holde liv i ægteskabet, dine forældre får en uforglemmelig aften væk fra den sædvanlige spaghetti bolognese og du høster gode point hos både mor og far. Perfekt, ikke?

Fars dags gave til vilde oplevelser

Livet skal leves fuldt ud! Til manden der samler på vilde og unikke oplevelser, finder du spændende gaveidéer til fars dag, der kan få pulsen op på selv den modigste far! Det kan være gave til pistolskydning, djævleræs eller introduktion til kite surfing; mulighederne for at få adrenalinet til at stige er rigelige. Nogle actionoplevelser kan måske koste lidt mere end hvad dit budget er sat til, men du kan måske alliere dig med dine søskende og gå sammen om en helt unik oplevelse som din far aldrig vil glemme.  Når du giver gaven, er det en god idé at have gjort dig klart, hvem han skal dele oplevelsen med. Er det noget I skal opleve sammen eller skal han have sin partner/din mor, andre familiemedlemmer eller en ven med? Lad ham vide det fra start hvis det er noget du gerne vil opleve sammen med ham eller du tænker det er perfekt som venne- eller kærestetur. Så undgår du pinlige misforståelser.

Fars dags gave fra barn og baby

Mange vælger at give en fars dags gave på vegne af fælles børn. Selvom børnene måske er for små til helt at forstå det er det en god anledning til at takke din mand eller kæreste for at være en fantastisk far. Det er en dobbelt kærlighedserklæring: du elsker at han er manden i dit liv og at han er far til jeres bøn.  Hvis du søger en fars dags gave fra baby, som godt må være lidt mere spændende end det klassiske kaffekrus med teksten ”far”, er der heldigvis mange andre gaver, der er perfekte som gave fra børnene. Tænk over, hvad du tror manden i dit liv er mest til og find så den helt rette gave i vores liste over idéer til fars dags gave.

Børnene vil helt sikkert synes det er sjovt at være med i overrækkelsen af gaven.Måske kan du supplere med et hjemmelavet kort eller tegning fra barnet. Det er med til at gøre det til en personlig fars dags gave. Hvis det er et lidt større barn, kan det også hjælpe til når gaven skal pakkes ind og måske dekorere den med farver og klistermærker. Det er noget der kan smelte ethvert far-hjerte!

5 / 5. Bedømmelser 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 10% rabat på oplevelser!

Køb din gave/oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find din ønskede oplevelse og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.