Firmagaver

18 års gave – Se De 20 Bedste Mandelgaver I 2019

De Bedste Mandelgaver 2019

Biograftur for 2

Biograftur for 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam
Pris fra. 299 kr.

Firmagaver

En firmagave kan være mange ting. Det kan være en form for sommer-gave til medarbejderne, for at påskønne deres gode arbejde. Det kan også være en slags jubilæumsgave, hvis en medarbejder f.eks. har været ansat x-antal år. En anden mulighed er også i juletiden. Her giver de fleste virksomheder deres ansatte en julegave, i form af en firmagave. Firmagaverne har således alverdens forskellige hensigter og budskaber med sig. Hvis du således er på udkig efter firmagaver eller blot er interesseret, kan du med fordel læse med her på siden.

Når det er tid til at ville finde frem til årets forskellige firmagaver, er der ofte et spørgsmål der går igen. Er det muligt at få samt lave firmagaver med virksomhedens logo på? Hertil kan vi kun glæde dig, med at dette naturligvis er muligt. Der er tilmed alverdens forskellige muligheder, for at kunne få lige netop jeres logo på årets firmagaver. En mulighed hertil kan bl.a. være at indgravere firmaets logo i finere glas. Det kan f.eks. være i hvidvins- og rødvinsglas. Et sådant sæt vil efterfølgende være en oplagt ide sammen med en god flaske vin af hver slags. En anden mulighed kunne hertil også være en fin træ-æske til olier i køkkenet. Disse har ofte et autentisk, flot og rustik look, der altid bringer glæde med sig. Man kan hertil med fordel pynte disse træ-æsker med enten forskellige olier eller et par speciale øl. Hvis man som virksomhed er foretagende indenfor mad aspektet, vil et sæt knive tilmed være en oplagt mulighed. Hertil kan der bl.a. også nævnes et skærebræt med indgraveret logo i, som der ligeledes varmt kan anbefales. Det er mere eller mindre kun fantasien som der sætter grænser for, hvor i ønsker at jeres logo skal placeres.

Firmagaver online

Når man er på udkig efter de helt rette firmagaver, er der hertil flere forskellige muligheder at søge inspiration fra. Først og fremmest kan man søge inspiration i de fysiske butikker, som der er til at finde rundt i landet. Dette kan imidlertid være en lidt besværlig løsning, hvis man ikke helt ved præcis, hvor man skal tage hen. Hvis man står i denne situation, kan internettet være en oplagt mulighed at gøre brug af. Med en enkel søgning på Google af Firmagaver, bliver man hurtigt introduceret for alverdens muligheder. Af disse online muligheder, kan man bl.a. finde inspiration til årets julekurve firmagaver. Man kan tilmed også let finde inspiration til påskeæg firmagaver samt de såkaldte deluxe firmagaver. Disse deluxe firmagaver vil man ofte kunne finde, som værende bestående af et mærkevare produkt. Det kunne f.eks. være den velkendte Kaj Bojesen abe. Det kunne også være et sæt fine og elegante små skåle fra Royal Copenhagen.

Firmagaver til kunder

Det kan være, at man er på udkig efter nogle fine firmagaver til sine kunder i sin virksomhed. Denne type af firmagaver omtales imidlertid oftest for: kundegaver eller reklamegaver. Dette skyldes at der er tale om en gave, som gives til virksomhedens kunder. Denne gratis gave til virksomhedens kunde, er tilmed en form for gratis reklame. De fleste typer af kundegaver og reklamegaver, tilbyder således også at indikere virksomhedens logo på selve produktet. Et af de oftest anvendte former for kundegaver og reklamegaver, er tit og mange gange lidt sødt til ganen. Det kan f.eks. være i form af en chokoladeæske, med forskellige fyldte chokolader. Det kan også være en flaske vin samt en lille æske chokolade tilhørende.

En anden og oftest også set mulighed, er hertil også en af de mange mulige gavekurve. Disse gavekurve er formentlig af en lidt mindre størrelse, end en gavekurv til virksomhedens ansatte f.eks. ville være. Dertil er det som regel et par forskellige specielle øl, som der er at finde i gavekurven. Tilmed er der tit og mange gange tilføjet et lille glas med lakrids- eller chokoladestykker.

Firma gaver til medarbejderne

Det kan også være, at det er selve medarbejderne i virksomheden, som man er på udkig efter firmagaver til. Disse gaver skal således gerne bringe en ekstra glæde hos modtagerne. Dette skyldes at medarbejderne, gerne skal følge sig værdsatte for deres arbejde, som de har udøvet i virksomheden. Der skal således helst være en forskel iblandt firmagaverne til virksomhedens kunder og til virksomhedens medarbejdere. Et eksempel kunne f.eks. være, hvis en virksomhed, vælger at benytte sig af gavekurve i begge typer af firmagaver. Hertil bør gavekurven til medarbejderen være af en hhv. højere værdi, end som gavekurven til kunden. Denne forskelsværdi behøver ikke nødvendigvis være bemærkelsesværdi stor, blot der er en forskel. Man kan således med god samvittighed, tilføje en ekstra flaske vin til medarbejderens gavekurv. Et andet eksempel kunne også være at ligge et gavekort i gavekurven til medarbejderen.

Når man er på udkig efter den perfekte medarbejder firmagave, kan man finde alverdens inspiration på nettet. Det kan imidlertid dog forekomme som en uoverskuelig opgave, netop på grund af de så mange løsninger samt muligheder. Et godt sted at søge hen, hvis man står i sådan et tilfælde, er hjemmesiden: Firmagaver.dk. Årsagen til at vi har valgt at nævne lige netop denne hjemmeside her, er bl.a. pga. dens mange muligheder. Først og fremmest har den et hav af muligheder indenfor firmagaver generelt. Dertil har de en udvidet søgefunktion. Denne udvidet søgefunktion, gør det muligt at søge i blandt de mange firmagaver med udgangspunkt i bl.a. pris. Endvidere er selve udvalget af firmagaver enormt inspirerende. Man vil kunne finde alt lige fra de populære Kay Bojesen biler. Til det moderne George Jensen Sky serveringskåle. Denne hjemmesider byder således på alt hvad hjertet måtte begære.

Firmagave Chokolade

En anden og ofte anvendt mulighed, kan også være at kigge nærmere på de mange forskellige chokoladeæsker. Disse chokoladeæsker tillader ofte at man tilmed kan få trykt virksomhedens logo. Nogle steder er det endvidere muligt at tilføje sit eget billede på chokoladerne. Hvis man således er en virksomhed bestående af få medarbejder, er dette en oplagt mulighed at kigge nærmere på. Med få medarbejdere, er der nemlig tid til f.eks. at udvælge et særligt billede til hver enkel medarbejders chokolader.

Når man er på udkig efter firmagaver op til de forskellige højtider, kan chokoladeæsker tilmed være en oplagt mulighed. Dette skyldes at chokolade producenterne ofte er gode til at få traditionerne synligt ind i selve chokoladerne. Til påske kan dette f.eks. ses ved de mange fascinerende chokolade påskeæg og chokolade påskeharer. Til jul er det derimod mere de mange julemænd, snemænd og snebolde samt julestokke, som der præger motivet. Chokolader er således en yderst oplagt mulighed, for at gøre de årlige firmagaver ekstra specielle i løbet af forskellige højtider.

Danske Firmagaver

Et andet godt sted at undersøge nærmere, når man er på udkig efter de perfekte firmagaver, er hjemmesiden: Danske Firmagaver. På denne hjemmeside, kan man finde et årligt katalog, med alverdens forskellige firmagaver. Hjemmesiden tilbyder endvidere små serie af forskellige produkter, hvilket er en oplagt mulighed. Med små serier af forskellige produkter, kan man bl.a. købe hele serien hjem, for at give den i årets løb. Hvis en serie f.eks. består af 5 dele, kan den første del f.eks. gives til påske. Herefter gives den anden eventuelt som en ekstra taknemmelighed for en ekstra arbejdsindsats. Den tredje gives måske i forbindelse med, at virksomheden har jubilæum dette år. Den fjerde samt den femte del, gives endeligt eventuelt som en fødselsdagsgave til medarbejderen. Med en sådan serie på 5 dele, har man således klaret det meste af årets firmagaver på én gang. Det giver luft i tankerne, til at kunne koncentrer sig om virksomhedens øvrige opgaver og projekter. Det er tilmed muligt at finde en firmagave-serie hos Danske Firmagaver, som der er passende for enhver smag. Et eksempel kunne bl.a. være den fine 5-dels serie der betegnes som ”trend 2”i deres katalog. Denne serie indeholder tre forskellige krus, i hver sin indbydende farve. De resterende to dele, består af to termokander. Disse termokander er af et ligeledes indbydende look, med sine forskellige farver. Denne serie kan således med lethed anvendes til enhver medarbejder i virksomheden. Et andet eksempel kunne også være serien, der betegnes som ”trend 5”.Denne serie er bestående af hhv. fire dele, hvortil virksomhedens logo vil være i centrum. Den første del af denne serie, er bestående af en oplader-stander til en smartphone. Den anden del af serien, er en mini trådløs højtaler. Den tredje del og fjerde del i denne serie, er bestående af to kuglepenne.

5 / 5. Bedømmelser 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *