Gave til kæresten

Gave til kæresten – Se De 35 Bedste Gaver til kæresten

Er du på udkig efter den bedste gave til kæresten, så er du landet det rette sted. Det kan være svært, og nærmest en helt umulig opgave, når du er på jagt efter en gave, som vil sætte et kæmpe smil på din kærestes læber. Det er nemlig altid noget helt særligt at give en gave til en man elsker, og der er så mange muligheder at vælge mellem, at det virker ekstremt uoverskueligt. Derfor har vi samlet en liste med vores bud på sjove, søde, og personlige gaver, til ham eller hende, som du gerne vil forkæle – uanset om det er til en fødselsdag, årsdag, eller bare fordi du gerne vil forkæle kæresten lidt.

Overblik over de bedste gaver til kæresten 2019

Danish Skin Care

Skin Care produkter

Der findes ikke den kvinde, der ikke elsker cremer og hudprodukter. Med denne pakke af forskellige Skin Care produkter, får du chance for at forkæle hende med lidt af hvert. Cremerne og olierne kan du eventuelt selv hjælpe med at smøre hende ind i, og det er kun fantasien, der sætter grænser.
Pris fra. 187 kr.

Gavekurv

Lækker gavekurv

Kurven er pakket med forkælelse, hvis I vælger dette gavekort. Her får I alt, hvad I skal bruge for en hyggelig aften eller en doven eftermiddag; lækker pesto, god ost og smagfuld pølse, som I sammen kan nyde. Der skal ikke mangle noget, og I kan vælge lige præcis den gavekurv, der passer til jeres behov. Læs mere her:
Pris fra. 169 kr.

Kærlighedspiller

Kærlighedspillen

Kærlighedspillen – den lille, spændende pille, der kan forvandle jeres kærlighedsliv fuldstændigt. Hvis I trænger til inspiration eller bare til at prøve noget nyt for at pifte jeres parforhold op, så læs mere om Kærlighedspillen her og se, hvordan den kan påvirke lige præcis jeres forhold.
Pris fra. 59 kr.

GoBoat i København

GoBoat i København

Føl romantikken på de blå bølger, når I sammen skal sejle rundt i Københavns hyggelige kanaler i en GoBoat. Her får I muligheden for at pakke en lækker madkurv og i solskinvejret se Købehavn fra en vinkel, I aldrig har gjort før. Med kun jer to om bord får I rig mulighed for at nyde hinandens selskab på en ny, spændende måde.
Pris fra. 449 kr.

Chokoladekursus

Mange mener at chokolade er det mest romantiske spise, og hvis det er tilfældet, så kan I med dette gavekort komme på kursus i at skabe jeres egen romantik. Her bliver I guidet gennem chokoladens verden og lærer bl.a., hvordan man tempererer chokolade, hvordan chokolade bliver lavet, og I får selvfølgelig lov til at smage.
Pris fra. 299 kr.

Cykelhjelme

Cykelhjelm

Danskerne er et af de mest cykelglade folk i verden, og af den grund er cykelhjelmen også ved at vinde frem herhjemme. Cykelhjelmen øger dine chancer for at slippe godt fra et trafikuheld drastisk, og hvis du vil beskytte din eneste ene, så er det en cykelhjelm, du skal have fat i til hende. 
Pris fra. 599 kr.

Frækt undertøj

Frækt undertøj

Her får du chancen for at tage din kæreste i hånden og sammen med hende shoppe efter nyt undertøj. Gavekortet giver adgang til en lang række spændende lingeri, hvor I med garanti kan finde noget, I kan lide. Om det er farve, udskæring eller pasform, I kan lide, så kan I sammen finde det med dette gavekort.
Pris fra. 89 kr.

Høretelefoner

Høretelefoner

Danskerne hører i dag meget mere musik, end vi gjorde for bare 15 år siden. Dette skyldes i høj grad, at vores smartphones har adgang til musik, og af den grund er høretelefoner blevet fast udstyr, når man cykler på arbejde, træner eller bare går en tur. Hør din yndlingskunstner i HQ med et par gode høretelefoner.
Pris fra. 199 kr.

Kaffemaskine

Espressomaskine

Mange danskere har i dag svært ved at komme op om morgenen uden deres sædvanelig kop kaffe – og det har I sikkert også. Her får I muligheden for at starte hver morgen med en fantastisk friskbrygget kop espresso, der med garanti giver jer en god start på morgenen. På den måde kan hver morgen føles som en morgen i Italien.
Pris fra. 429 kr.

Min Historie af Michelle Obama

Michelle Obamas anmelderroste selvbiografi “Min Historie”. Her fortæller hun om sine otte år ved Barack Obamas side i Det Hvide Hus, og hvordan hun balancerede familieliv, karriere og velgørenhedsarbejdet, der var med til at gøre hende til en af de mest aktive First Ladies – nogensinde.
Pris fra. 240 kr.

Smukt ur

Et smukt ur

Forkæl din kæreste med et stilfuld og smukt ur, hun kan bruge hver dag. Uanset hvor lang tid, I har været sammen, føles det garanteret som om, at tiden flyver, når I er sammen. Sørg alligevel for at overholde jeres andre aftaler ved at kigge på det smukke ur, du med dette gavekort kan give din kæreste. 
Pris fra. 259 kr.

Halskæde med bogstav

Halskæde med bogstav

Giv din kæreste et smykke, der altid vil få hende til at tænke på dig, når hun kigger på det. En halskæde med begge jeres initialer på de små skiver er en romantisk gave til parret, der elsker hinanden. Kvinder elsker at få smykker af deres mænd, og du kan ikke ramme forkert med denne helt personlige halskæde kun til jer.
Pris fra. 250 kr.

Fifty Nights of Naughtiness

Fifty Nights of Naughtiness

Det seksuelle spil, Fifty Nights og Naughtiness, er til jer, der har lyst til at blive inspireret i soveværelset. Spillet byder på en masse pirrende udfordringer, I sammen kan udforske, når I tilbringer en romantisk aften i sengen sammen. Tag din partner i hånden og nyd et spil, der garanterer, I kommer til at hygge jer under dynerne.
Pris fra. 169 kr.

Slotsophold i Frankrig

Weekend på slot i Frankrig

Tag din kæreste med på en rejse direkte ud af en romantisk film. Sammen pakker I kufferten og flyver til en fantastisk slot i Frankrig, hvor I sammen skal forkæles med vin, lækker mad og godt vejr. Her får I god tid til at komme ned i gear og nyde hinandens selskab med lange gåture, romantiske middage og hyggelige morgener i sengen.
Pris fra. 7.470 kr.

Computer sleeves

Computer sleeves

Pas godt på jeres computere med et lækkert computer sleeve. Bærbare computere spiller i dag en større og større rolle i vores liv både på arbejdet og i fritiden, men det er ikke alle computere, der kan holde til at blive transporteret med i tasken på farten. Sørg derfor for at beskytte den med et cover, så den ikke går i stykker.
Pris fra. 159 kr.

Flødebollekursus

“Med eller uden kokos?”, må være en af de meste brugte spørgsmål, når det kommer til flødeboller. Her får I muligheden for selv at bestemme, om I vil lave jeres flødeboller med eller uden, og I kan sammen vælge og vrage mellem alle de spændende toppings, chokolader og fyld til jeres flødeboller. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Pris fra. 360 kr.

Jelly Belly Gaveæske

Jelly Belly gaveæske

De drilske Jelly Beans kommer i al verdens smagsvarianter lige fra chokolade til grønkål og peber. Få en helt æske af de overraskende bønner, som I sammen kan smage jer igennem. Der er garanti for et godt grin, når I støder på den med chili, eller prøver en blandet håndfuld og pludselig støder på smage, I aldrig har smagt før. 
Pris fra. 69 kr.

Bedroom Battle

“Bedroom Battle”-kortspillet er lige, hvad I har brug for i soveværelset. Spillet kommer med en masse spændende og pirrende idéer til, hvordan I kan nyde hinanden, og det er nemt og ligetil at spille. Sæt en aften af til at drikke en god flaske rødvin og udforske spillet og hinanden sammen. God fornøjelse.
Pris fra. 199 kr.

Klatring

Prøve klatring sammen

Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din mandlige side, når I kraver til toppen af væggen.
Pris fra. 350 kr.

Ring for sex klokke

Ring for sex klokke

“Ring for sex klokke”, behøver vi sige mere? En hver mands drøm at kunne tilkalde sin kæreste med en klokke, når man har lyst til hende. Tag det med et glimt i øjet, når du enten giver hende denne klokke eller bruger den selv, og håb på at der fremover vil være mange flere kimende klokker i jeres hjem.
Pris fra. 49 kr.

Pynt op med rosenblade

Præcis hvad du mangler til den romantiske aften. Hvis du planlægger at overraske din kæreste med stearinlys og romantisk musik, vil rosenbladene være toppen på værket. De blodrøde blade vil spille godt sammen med dine romantiske planer, og de kan nemt lægges som et spor gennem lejligheden, I kan følge sammen.
Pris fra. 79 kr.

Duobrella

Øv, det regner – igen! Det er efterhånden sjældent, vi i Danmark går en uge uden at få regn, og nogle vil mene, det endda er værre i sommerperioden. Paraplyer er som regel alt for små eller smalle til, at man kan gå to personer under dem sammen. Det løser Duobrella med deres store paraplyer, der sikrer, du og din kæreste begge kan holde jer tørre.
Pris fra. 199 kr.

24 karat guldrose

24 karat guldrose

Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.
Pris fra. 399 kr.

Sjove hjerteformede æg

Hvad mangler til en romantisk kærestebrunch? Du har stegt sprød bacon, bagt hjerteformede pandekager, og nu står du og kigger på æggene. Hvordan gør man æg romantiske? Svaret er lige her: hjerteformede æg. Med de hjerteformerede æggeformere skal du aldrig kigge på et kedeligt, rundt æg igen.
Pris fra. 39 kr.

Kærlighedens 5 sprog

Kærlighedens 5 sprog

‘Kærlighedens 5 sprog’ er bogen, der handler om kærlighed, og hvordan det kommer til udtryk. Selv om I begge elsker hinanden, kan I have forskellige måder at vise det på. Med denne bog kan I blive klogere på hinanden og bedre forstå, hvorfor I hver især handler som I gør, når det gælder parforhold og kærlighed.
Pris fra. 178 kr.

Flyve i Luftballon

Flyvetur i luftballon

Tag din kæreste i hånden og kom med på en flyvetur, I aldrig glemmer. Her får I muligheden for at se Danmark oppefra, når I sammen skal flyve rundt i en luftballon og nyde udsigten. Tag eventuelt en god madkurv med, så I kan nyde en picnic i himlen med en fantastisk udsigt og godt selskab.
Pris fra. 2.395 kr.

Sengetøj

Sengetøj

Nyt sengetøj! For mange findes der ikke meget bedre end at lægge sig i en seng, der lige har fået skiftet sengetøj. Denne følelser bliver forstørret mange gange, når der er tale om helt nyt glat og blødt sengetøj. Sørg for at ligge behageligt, når I alligevel bruger tid i sengen, og invester i noget nyt sengetøj.
Pris fra. 599 kr.

Tights

Tights

Der findes ingen kvinder, der ikke ser godt ud i et par tights. Tights-bølgen, der i de sidste år har skyllet over verden, ser ikke ud til at stoppe foreløbig, og et par tights går til både løbetur, vægttræning eller bare en doven dag på sofaen. Med dette gavekort får I muligheden for at shoppe et par tights, både du og hun bliver glade for.
Pris fra. 498 kr.

Skøn massage

Dejlig omgang massage

I en travl hverdag er der mange ting, der kan skabe spændinger i kroppen. Det kan være for mange timer foran computeren, stress eller måske dårlig kropsholdning. Det er der heldigvis råd for med dette gavekort til en dejlig omgang massage for dig og din kæreste. Her får I chancen for at blive forkælet og gå helt afslappede ud af døren.
Pris fra. 395 kr.

Bogen om Kim Larsen

En af de største, danske stemmer nogensinde. Reaktionerne på Kim Larsens død var med til at vise, hvor meget han havde betydet for danskerne og Danmark, og nu er bogen om hans liv kommet ud. Følg med i Larsens opvækst og ungdom og få et indblik i det krøllede hoved, der skrev hittet “Kvinde min”.
Pris fra. 250 kr.

Biograftur for 2

Gavekort til biograf

Har I fået set den nye film med Leonardo di Caprio, eller måske Tarantinos nyeste western? En tur i biografen er en god måde at tilbringe kvalitetstid sammen og dele en oplevelse. Sørg for popcorn, cola og slik, og læn jer tilbage i de røde sæder og nyd en god film i hinandens selskab. Psst! Husk at bestille plads på kæresterækkerne.
Pris fra. 299 kr.

Parfume:Deodorant

Parfumer / Deodoranter

Er der en helt bestemt duft, du altid vil forbinde din kæreste med? Måske er det den parfume, hun havde på til jeres første date, eller måske duften af hendes deodorant? Med dette gavekort kan du shoppe rundt mellem forskellige dufte, til du finder noget, der passer til lige præcis din kæreste.
Pris fra. 69 kr.

Brunchbuffet for 2

Lækker luksusbrunch

Tag din kæreste under armen og nyd en luksusbrunch med alt, der hører til. Vi byder på lækker kaffe, friskbagte boller, æg og bacon, skyr og alt andet, jeres hjerte måtte begære. Sæt en hyggelig søndag formiddag af til at nyde hinandens selskab og få en god start på dagen. Medbring godt humør – vi sørger for resten.
Pris fra. 299 kr.

Personlig og kreativ gave til kæresten – et sikkert hit

Når du har været sammen med din kæreste i lang tid, så er du måske begyndt at løbe tør for idéer til en god gave. En personlig gave til kæresten er som regel et sikkert hit, når du kender din kæreste virkelig godt. Her kan der virkelig være mange muligheder, da personlige gaver er unikt for hver person. Måske har I tidligere oplevet noget særligt sammen, som du kan tage din kæreste med hen til igen som en gave. Eller måske er der en kreativ gave til kæresten, der ville være personlig, og gøre kæresten ellevild.

Vi har i hvert fald forsøgt at samle en masse forskellige bud på både personlige og kreative gaver, som du kan forkæle din partner med. Din kæreste vil helt sikkert sætte pris på din omtanke, og han eller hun vil med garanti blive glad. Selvfølgelig, vil du sikkert gerne prøve at overgå de tidligere gaver, og måske gøre noget ekstra denne gang. Her kan vi evt. anbefale en oplevelsesgave, hvor du endda selv kan deltage i arrangementet. En oplevelsesgave for 2 bringer mange gode minder med sig og super godt humør.

Den bedste gave til kæresten – ham

Hvis manden du har kær, snart har fødselsdag, eller bare skal forkæles, fordi du holder af ham, så vil du sikkert gerne give en sød gave, der slår benene væk. Der er masser af muligheder, og måske er du løbet lidt tør for nogle gode idéer. Du kan prøve at hente noget inspiration her på vores liste, hvor vi har samlet en masse skønne gaver – både fysiske ting, men også mindeværdige oplevelsesgaver.

En gave til ham kan være fyldt med adrenalin, hvis han er vild med fart og spænding. Her kunne en køretur i en sportsbil være en god idé, eller noget tandemspring, der virkelig sætter gang i adrenalinen. Hvis han er mere til mad og drikke, så kan du også overraske ham med en gave til en god omgang sushi, eller måske sende ham afsted til øl- eller romsmagning. Der er i hvert fald mange muligheder, og din kæreste vil blive glad, uanset hvad du giver ham.

Den bedste gave til kæresten – hende

Er det en kvinde, der skal forkæles, jamen så har vi også en masse skønne gaver til hende. Det kan være alt lige fra at give hende en buket blomster til en lækker ansigtsbehandling. Noget forkælelse falder altid i god jord for kvinden, og hun elsker at blive nusset og plejet om.

Måske vil du gerne overraske hende med et super skønt weekendophold, hvor I virkelig kan få blomstret op i kærligheden til hinanden igen. Vi har rigtig mange forskellige gaveidéer til dig på vores liste, som du kan give til kvinden i dit liv. Hvis din kvinde er vild med spænding, kan du selvfølgelig også overraske hende med en tur i en helikopter.

Mange kvinder sætter også pris på de fysiske ting, som de enten kan pynte med i hjemmet eller forkæle sig selv med. Kvinder er generelt rigtig gode til at shoppe og købe nogle nips ting, og vil du gerne give hende lidt mere luft i økonomien til at shoppe for, så finder du også et udvalg af forskellige ting til hende.

Gave til kæresten 2019: En oversigt over aktuelle gaver

Her på denne side kan du nemt og hurtigt finde noget inspiration til en gave. Måske har du og din partner snart årsdag, eller en af jer har fødselsdag, og du gerne vil give en sød gave til kæresten. Men hvad skal du egentlig finde på? Det hjælper vi dig med! Med vores liste finder du en samlet oversigt over de bedste gaver, der kan købes her i 2019. Vi har smækket alle de fineste gaver op på siden, så du ikke behøver at lede i særligt lang tid på flere forskellige sider eller butikker.
Gave til kæresten

Du finder rigtig mange forskellige ting. Hvad enten det skal være med adrenalin i blodet, noget kulturelt, en fysisk gave, eller spændende oplevelsesgaver, så har vi noget for enhver smag – og alder. Ikke nok med at du sparer tid på at lede efter en gave, så sparer du faktisk også nogle penge. Som regel er det billigere at handle online, og vi giver dig de bedste tilbud her hos os. Så kig endelig rundt på vores lister over gaver til kæresten, og se om du ikke kan finde frem til den rette at give.

5 / 5. Bedømmelser 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 10% rabat på oplevelser!

Køb din gave/oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find din ønskede oplevelse og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.