Gave til reception - Bedstegaver.dk

Gave til reception – Se De 17 Bedste Gaver Til Reception

Er du så heldig, at have modtaget en invitation til en reception, kan du godt allerede begynde at glæde dig. En reception er som oftest en hyggelig og festlig samt lidt formel sammenkomst, for at fejre en skøn begivenhed. Det kan være at du står overfor, at skulle afsted til din første reception, hvortil du er i tvivl. Du er måske i tvivl, om hvad en reception egentlig er og om man bør have en gave til reception med.

Overblik over de bedste receptionsgaver

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Fra: 650,00 DKK

Cold Hand Winery laver danske frugtvine. Kom med til en stemningsfuld vinsmagning med middag på vingården & smag 6-7 forskellige vine.

Tassen Sæt m. små humørskåle – Glad & Drømmende

Fra: 159,00 DKK

En lykkelig lille skål til dip eller måske en kyssende skål til fingersalt? Uanset hvad du fylder dem med, rummes alle tænkelige følelser i disse små og udtryksfulde skåle i gaveæske

Glædelig hyggekurv med blomst

Fra: 720,00 DKK

Denne gavekurv er fyldt med chokolade, vin, te, karameller og naturligvis en smuk blomst. Alt i alt en perfekt gave til mange forskellige anledninger.

En god flaske gin

En god flaske gin

Fra: 129,00 DKK

En god flaske gin, så går man aldrig forkert i byen, når det gælder gaver. Her giver vi de bedste bud på gin, i forskellige prisklasser, så det netop passer til netop den lejlighed, du ønsker.

Bridgewalking Lillebælt

Fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Blomstrende gavekasse med hvidvin

Fra: 650,00 DKK

En elegant og flot gavekurv med fire flasker hvidvin og en blomstrende plante. Gaven passer til de fleste begivenheder, og vil sprede glæde modtageren

Guide til receptionsgaver

Indholdsfortegnelse

Gave til reception

Måske undrer du dig tilmed over, hvad forskellen på en reception og et jubilæum egentlig er. Hvis der overhovedet findes nogen forskel. Det kan også være at du har været til et par receptioner, hvortil du føler dig lidt mere på hjemmebane. Hertil er du måske blot på udkig efter lidt inspiration til selve receptionsgaven. Det kan dog også være, at det er længe siden at du har været til den sidste reception. Du vil således måske blot gerne lige have opfrisket en ekstra gang, hvordan traditionerne herfor nu engang er. Uanset hvilken situation, som du står i, kan du med fordel læse med her. Du vil her kunne finde inspiration til selve receptionsgaven samt hvad denne bør koste. Samtidig vil du kunne få afklaret noget af din tvivl, omkring hvad en reception egentlig er.

Udendørs reception i haven
Gave til reception med champagne
Kage og champagne klar til reception

Reception

Du er måske lidt i tvivl, om hvad en reception i bund og grund egentlig er. Til dette er det vigtigt først at benævne, at der ikke findes et enetydeligt svar herpå. En reception anvendes i mange forskellige sammenhænge og for at fejre forskellige begivenheder. Det kan bl.a. være en virksomheds eller medarbejders jubilæumsår. Det kan også være en forfatter, der har udgivet en ny bog, der hertil ønsker at fejrer dette. Der er dog et kendetegn, der som regel går igen ved enhver reception. Det er bl.a. at en reception er en lidt mere formel måde at mødes på end sædvanligvis. Dette skyldes først og fremmest, at receptionen som oftest har til formål at fejre noget eller nogen. Et andet ret så velkendt kendetegn ved en reception, er tilmed også selve tidsforløbet af denne. Det er her ret så normalt, at man ikke angiver et decideret mødetidspunkt. I stedet for oplyses der oftest et længere værende tidsforløb. Det er således op til den inviterede selv at bestemme, hvornår man vil komme til receptionen, indenfor det angivende tidsforløb. Under en reception er det tilmed meget almindelit, at der bliver serveret et måltid mad. Dette sker ofte af en buffet samt forskellige snacks. Det er endvidere vigtigt at tilføje hertil, at der så absolut ikke må mangle drikkevare til en reception.

Her kan man se hvordan en reception kan se ud.

Herudover adskiller de fleste receptioner sig fra hinanden. Dette skyldes bl.a. at der findes så tonsvis af mange forskellige begivenheder, som der i dag fejres med receptioner. Et eksempel kan være at afholde reception, hvis ens virksomhed er overgået sidste års salgstal. Det er tilmed heller ikke ualmindeligt, at en virksomhed afholder en reception, ved opkøb af anden virksomhed. Det er hertil også forholdsvis almindeligt, at holde en privat reception. Det kan f.eks. være i forbindelse med en familieforøgelse. Det kan også være for datteren eller sønnen, som der har klaret sig igennem de mange studier og fået hue.

Receptionsgaver

Hvis du står med en invitation til en reception, går der formentlig ikke længe, før du begynder at overveje receptionsgaver. For bør man have en gave med til reception? Og hvad med en gave til jubilæum? I så fald, hvad giver man i gave til reception? Vores første forslag til en god gave til reception, er en skøn gavekurv fyldt op med en masse lækkerier. Det kan f.eks. være en kurv med et par gode flasker vin. Nogle smagsfulde og lækre chokolader, kan med fordel hertil tilføjes. Det kan også være at værten til receptionen mere er øltypen. Hertil kan en kurv med et par flasker forskellige specielle øl helt klart anbefales. Man kan endvidere sagtens tilføje nogle eksklusive lakrids bolsjer eller nogle lækre chips. Et andet eksempel på en gavekurv, kunne også være en gavekurv med alverdens skønhedsprodukter. Det kan f.eks. være en god håndcreme og fodcreme. Måske en god bodylotion samt shampoo og balsam. En sød svamp kan hertil med fordel tilføjes til gavekurven.

Et andet eksempel på en god gave til reception, kan også være en flot buket med en tilhørende æske chokolade. Her vil den lokale blomsterhandler med garanti kunne hjælpe med at finde den helt rigtige buket. Hvis du er på udkig efter en æske chokolade, kan hjemmesiden ChokoDesign.dk især anbefales. På denne side vil man bl.a. kunne finde små gavekurve med chokolade. Hvis man er på udkig efter noget lidt mindre, er der også et hav af forskellige chokolade æsker. Her er der mulighed for en fantastisk smagsoplevelse med hjælp fra de skønne fyldte chokolader. Man kan tilmed også finde chokolade i alverdens vellignede figurer. Det kan f.eks. være en skruetrækker samt skruer, til receptionen ved håndværkeren. Det kan også være et sæt chokolade make-up til stylisten, som der holder sin første åbningsreception. Mulighederne er således uendelig mange, hvortil du kan være sikker på, at finde en god gave til den kommende reception.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Se andre spændende gaveidéer

Badehoteller

Badehoteller 26 bedste badehoteller i 2021 Leder man efter en ferie med ren afslapning, hvor man kan komme lidt væk fra den travle hverdag? Så

Se gaveidéer »
Gaver til 12 årige - Bedstegaver.dk
Gaver
Mathias Clausen

Gaver til 12 årige

Gave til 12 årige – Se De 19 Bedste Gaver til 12 Årige At finde gaver til 12 årige, kan let blive til lidt af

Se gaveidéer »
Julegaver til far - Bedstegaver.dk
Gaveanledninger
Mathias Clausen

Julegaver til far

Julegaver til far – Se De 31 Bedste Julegaver Til Far Det der med julegaver til far Julen er hjerternes tid. Det er her, vi

Se gaveidéer »
Mandelgave - Bedstegaver.dk
Gaveanledninger
Mathias Clausen

Mandelgave

Mandelgave – Se De 14 Bedste Mandelgaver I 2020 Her får du fem forslag til mandelgaver til voksne. Gaveguiden: Få styr på din mandelgave Juleaftensdag.

Se gaveidéer »
Housewarming gaver - Bedstegaver.dk
Gaveanledninger
Mathias Clausen

Housewarming gaver

Housewarming gaver – Se De 18 Bedste Gaver Til Housewarming Find de bedste gaver til housewarming Det er ikke nogen sag at finde en gave,

Se gaveidéer »
Gaver til dagplejemor - Bedstegaver.dk
Gaver
Mathias Clausen

Gave til Dagplejemor

Gaver til dagplejemor – Se De 19 Bedste Gaver Til Dagplejemor Glæd dagplejemor med den bedste gave Der er mange overvejelser at gøre sig, når

Se gaveidéer »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 / 5. Bedømmelser 4

No votes so far! Be the first to rate this post.