Ginsmagning

Ginsmagning –
Se De 10 Bedste Ginsmagninger

Gin & Tonic har en stor plads i mange danskeres hjerte. Det er en populær drink, som mange nyder i byen og som en lækker frisk drink om sommeren. Hvad en rigtig ginentusiast dog ved, er, at der er store forskelle på smagende. Gin er nemlig ikke bare gin. Smagende er varierende, og det er her, at en ginsmagning ville være den perfekte gave for ginelskeren. Ginsmagning bliver afholdt i mange dele i Danmark, og her på denne side får du et komplet overblik over nogle af de bedste arrangementer til ginsmagning i 2019.

Overblik over de bedste ginsmagninger i Danmark 2019

Ginsmagning hos Trolden Bryghus

Ginsmagning hos Trolden Bryghus

Kom til ginsmagning hos det hyggelig Trolden Bryghus i deres lækre lokaler i Kolding. Trolden Bryghus er et af de mere spændende bryghuse, vi har herhjemme, og til deres ginsmagning bliver det muligt at komme rundt i deres store sortiment af lækker gin. Og så er der selvfølgelig mulighed for at købe en flaske med hjem.
Ginsmagningen finder sted i Kolding – Pris fra. 399 kr.

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Kan du også lide et koldt glas gin, eller leder du efter den perfekte kompagnion til dit tonicvand? Så tag til ginsmangning hos Trekantens Bartender. Her vil de dygtige folk bag stedet tage jer med bag scenerne om ginens hemmeligheder, og I vil få god mulighed for at smage lidt på varerne.
Ginsmagningen finder sted i Kolding – Pris fra. 400 kr.

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning hos Njord Gin Distillery

Ginentusiaster i Aarhus og omegn får gode nyheder! Det anerkendte Njord Gin Distillery har nemlig åbent op for ginsmagning i deres autentiske lokaler, hvor man kan smage sig gennem en masse af de efterhånden mange flasker, de erfarne folk har brygget. Kom forbi til en hyggelig aften i godt selskab.
Ginsmagningen finder sted i Aarhus – Pris fra. 399 kr.

Ginsmagning på Highlanders Bar

Ginsmagning hos Highlanders Bar

Find din favoritgin! Tag dine kammerater i hånden og besøg Highlanders Bar med en portion god humør, så sørger vi for resten. Her får I muligheden for at drikke jer gennem de forskellige gin, huset byder på, så I ved lige præcis hvilke flasker, I skal købe med videre. Vi glæder os til at se jer på Highlander Bar.
Ginsmagningen finder sted i Aarhus – Pris fra. 199 kr.

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Københavnere fra nær og fjern valfarter til Copenhagen Distillery efter gin, og nu er det også muligt at komme på en guidet tour ind i bryghusets gindistillering. Her får I muligheden for at lære om processerne bag gin, om hvor smagen kommer fra, og så får I selvfølgelig også mulighed for at smage på varerne.
Ginsmagningen finder sted i København – Pris fra. 350 kr.

Ginsmagning hos Nordisk Brænderi

Ginsmagning hos Nordisk Brænderi

I gamle dage havde alle små landsbyer med respekt for sig selv et lille brænderi, og den arv holder Nordisk Brænderi i live. Brænderiet, der producerer en lang af forskellig spiritus, inviterer her til smagsprøver på deres gin, hvor I udover smagen også får rig mulighed for at lære lidt om historien bag gin.
Ginsmagningen finder sted i Fjerritslev – Pris fra. 300 kr.

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

En oplagt udflok for både venner eller par, der ønsker en anderledes og lærerig oplevelse med alkohol. De fleste har efterhånden smagt en gin og tonic, men hos Trolden Destilleri får du her mulighed for at smage dig igennem en række forskellige gin og finde din helt egen favorit.
Ginsmagningen finder sted i Kolding – Pris fra. 199 kr.

Ginsmagning hos Smagførst

Ginsmagning hos Smagførst

At bryghuset sætter smagen før alt andet, ligger i navnet: Smagførst. Bryghuset fra Aarhus kan bryste sig af en overtruffen smag, og I er alle inviteret til på første hånd at opleve, hvordan kvalitet og smag går hånd i hånd i den aahusianske gin. Tag dine venner under armen og kom afsted til en aften med højt humør.
Ginsmagningen finder sted i Aarhus – Pris fra. 299 kr.

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Er du også træt af, at de fleste gin smager ens, og går du måske med en lille brygmester i maven? Så er det nu, du skal slå til. Med denne gave får I muligheden for at brygge jeres helt egen gin, som kan smage af alt, hvad jeres hjerter begærer. Find på en genial opskrift og få flasken med hjem!
Ginsmagningen finder sted i København – Pris fra. 1.495 kr.

Oprindelsen og historien bag gin

Navnet gin har faktisk sin oprindelse i det franske ord for enebær “geniévre”, men stammer dog fra det nederlandske navn “genever”. Gin er primært kendt som et produkt fra England, men det menes at stamme fra Holland.

Inden gin blev til en drink, vi kender i dag, blev det i sin tid brugt som et middel mod smerter i nyrerne. Det foregik tilbage i 1600-tallet, men da det begyndte at sprede sig til England, fik de engelske soldater smag for gin. I mange år blev gin solgt på apoteket, der skulle virke mod forskellige plager, men det er faktisk slet ikke den gin, som vi kender i dag. Nu til dags fremstilles gin af byg og lagres ofte på træfade, der giver en smag, som minder lidt om whiskey.

Det er heller ikke længere kun i England og Holland, der bliver produceret gin. I dag produceres det også i USA, Australien, Island og Tyskland – og mange flere lande i verden. Det gør også, at der forekommer mange forskellige smagsnuancer på baggrund af de enkelte landes natur og urter. Nogle steder prøves der også at fremstille den oprindelige smag af gin, så der også er muligheder for at få en smag af fortiden.

Se verdens største ginsmagning.

Ginsmagning 2019: Prøv nutidens forskellige smage af gin

Gin er langt fra bare gin. Der er et væld af forskellige smage i dag, som mange ginentusiaster kender til. Det ville derfor være den perfekte gave til jer som par, eller den person, som er helt vild med gin, og som godt ved, at der er flere smage at vælge mellem. Måske finder du selv en favoritsmag, som du gerne vil benytte fremover til en lækker Gin & Tonic.

Med ginsmagning kan du få en masse inspiration fra en kompetent fagmand, der viser forskellige måder at anvende gin på. Når du er afsted til ginsmagning, vil du også få historien bag de forskellige gins, smagsnuancerne, samt hvilken tonic der matcher bedst. Det kan nemlig godt virke en anelse uoverskueligt med alle de forskellige smagsnuancer af gin. Er du afsted til ginsmagning hos en meget kompetent fagmand, får du en masse vejledninger i at anvende gin på. Et kursus i ginsmagning vil være optimalt for dig, som gerne vil lære at anvende gin på bedste vis, og evt. tilbyde det til fester og andre begivenheder.

Når du er til ginsmagning, får du en langt bedre oplevelse, end hvis du fx smager på forskellige Gin & Tonics på barer og caféer. Du er i trygge omgivelser, der er autentiske og intime, og du får en oplevelse, du sent vil glemme. Ginsmagning er en oplagt mulighed til at ryste nye mennesker sammen, men er også en romantisk og spændende oplevelse for jer som par.

Tag til ginsmagninger i hele landet

Rundt omkring i Danmark, findes der flere forskellige arrangører af ginsmagninger. Du kan prøve ginsmagning i de største byer i Danmark, og også i de mindre byer. Her på denne side vil du få et komplet overblik over, hvor du kan prøve ginsmagning henne, eller evt. købe et gavekort til. Måske har du en god ven, partner eller familiemedlem, der er helt tosset med gin, og som du ved, ville blive vildt begejstret over en gave til ginsmagning. Her på vores liste kan du frit vælge en gave til ginsmagning i flere byer her i Danmark.

Se fx vores liste over ginsmagning Århus og ginsmagning København, der er beriget med nogle af de bedste arrangører. Copenhagen Distillery er blandt de mere populære steder, hvor der også er muligheder for at lave din helt egen gin. Det der med at lave sin egen gin, kan også være en meget interessant oplevelse i sig selv. Arrangørerne er eksperter, og vil guide dig og jer gennem hele forløbet, så I også kan ende med at blive helt professionelle. Vil du gerne tage afsted til andre byer end lige i København, så finder du også en liste med ginsmagning Ålborg, ginsmagning Odense og andre spændende steder. Der er et ton af muligheder, og kun de bedste af dem bliver lagt op her.

Se blandt andet denne video fra Copenhagen Distillery.

Vi sørger i hvert fald for at give et overblik over de mest populære ginsmagninger i landet. Flere af arrangørerne har så meget gin at byde på, at du faktisk roligt kan tage afsted igen, da der vil være forskellige smage fra gang til gang.

Den bedste gave der bliver husket

Her i år 2019 er ginsmagning blevet langt mere populært end nogensinde før, og derfor kan vi også stolt vise en masse ginsmagninger i landet, som du kan give en gave til, eller selv deltage i arrangementet. Der er heldigvis rigtig mange muligheder og steder at vælge mellem, så selv hvis du vil prøve ginsmagning i en anden by, for at få en oplevelse i byen også, så er det virkelig den perfekte mulighed.

Ginsmagning til større sammenkomster er også en helt perfekt mulighed. Der er nogle firmaer, som tilbyder deres medarbejdere at komme ud for at smage gin, som en oplagt mulighed til at ryste kollegaerne sammen.

Uanset om det er vennerne, kæresten, en polterabend eller noget helt andet, som skal forkæles, så vil ginsmagning være en oplagt mulighed som gave, og bestemt en oplevelse der aldrig bliver glemt.

5 / 5. Bedømmelser 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 10% rabat på oplevelser!

Køb din gave/oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find din ønskede oplevelse og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.