Gourmetophold

Gourmetophold – Stor Testvinder Guide – Se De 9 Bedste Danske Gourmetophold

Nogle gange får du sikkert lyst til noget rigtig lækkert mad. Du er i gang derhjemme i køkkenet, og forbereder et dejligt måltid. Når du så har spist maden, så står opvasken og lurer, og du orker det ærlig talt ikke. Det er heller ikke altid, du vil lave et stort måltid mad, men hellere bare have det serveret. Det er faktisk hvad et gourmetophold går ud på. Du kan tage din partner i hånden, og sammen tage afsted på et luksuriøst gourmetophold, hvor der er fyldt med lækre smagsoplevelser, og en opvask der bliver taget for jer. Et gourmetophold er et lækkert og afslappende afbræk fra hverdagens stress, og her på denne side kan du se en liste med alle gourmetophold i Danmark, du kan tage hen til.

Overblik over de bedste gourmetophold i Danmark 2019

Gourmetophold på Hotel Amerika

Gourmetophold på Hotel Amerika

Hvis du og din partner trænger til at slappe af, komme ned i gear og virkelig bare nyde hinandens selskab, så skal I kigge med her. Det luksuriøse Hotel Amerika slår dørene op til en fantastisk ophold, hvor der ikke mangler noget. Lækker mad, romantisk stemning og himmelske omgivelser. Et ophold, I aldrig vil hjem fra.
Pris fra. 2.198 kr.

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Et gourmetophold på Hvalpsund Færgekro giver jer den autentiske krooplevelse med fantastiske danske omgivelser, mad i topklasse og en helt uforstyrret hverdag. Her får I rig mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab, mens I glemmer hverdags stress og jag. Afslapning for alle pengene.
Pris fra. 1.798 kr.

Gourmetophold på Kragerup Gods

Gourmetophold på Kragerup Gods

Det historiske Kragerup Gods kan nemt komme til at lægge rammer om jeres næste hyggelige weekend. Her får I muligheden for at nyde den pragtfulde arkitektur og den spændende omkringliggende natur, der er ideel til lange gåture. Om aftenen kan I nyde et glas vin og et godt måltid fra godset køkken.
Pris fra. 2.300 kr.

Gourmetophold på Fakkelgaarden

Gourmetophold på Fakkelgaarden

Med dette gavekort får I en lækkert gourmetophold på den legendariske Fakkelgaarden, der med sine skønne omgivelser og flotte værelser nemt kan danne rammerne om alt fra et romantisk get-away til et fordybende arbejdsophold. Læs mere om, hvad Fakkelgaarden kan tilbyde her:
Pris fra. 2.800 kr.

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Hvis I trænger til at lægge storbyen på hylden i en weekend eller længere, så overvej en tur til det luksuriøse Lyng Dal Hotel og lad personalet tage sig godt af jer. Her står kokken klar med lækker middag og vin, og dagene går nemt med lange gåture i den omkringliggende natur eller med drinks i baren.
Pris fra. 1.790 kr.

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard slår sine døre op og byder velkommen til et ophold fyldt med forkælelse, romantiske middage og god vin. Alt, I skal gøre, er bare at koble af og nyde hinandes selskab. Hotel Thinggaard ligger i rolige omgivelser, som I nemt kan nyde på blandt andet gå- eller cykelture. 
Pris fra. 1.996 kr.

Gourmetophold på THE THIEF

Gourmetophold på THE THIEF

Det moderne THE THIEF-hotel kombinerer luksus med moderne stemning og design. Under et ophold her vil I blive passet godt på af THE THIEFs kyndige personale, der står klar til alt som room service, massage eller den helt perfekte vin til maden. Sluk telefonen og slap helt af på THE THIEF.
Pris fra. 4.485 kr.

Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Marienlysts dejlige strande tiltrækker hver sommer danskere fra nær og fjern. På Marienlyst Strandhotel får I mulighed for at ligge i første parket til det blå vand, og I kan sammen nyde de lyse nætter med lækker vin og god mad fra hotellets anerkendte køkken. Danmark set fra sin bedste side.
Pris fra. 3.545 kr.

Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Kom på et lækkert golf- og gourmetophold på Hotel Amerika. Hvis du trænger til absolut afslapning, får du her muligheden for at kombinere golf og gourmet, når du får mulighed for at spille på Hotel Amerikas golfbane og nyde alt, hvad hotellet kan byde på: lækker mad, god vin og fantastiske omgivelser.
Pris fra. 2.096 kr.

Giv et gourmetophold til ham eller hende der elsker mad

Det bliver faktisk mere og mere populært at give madkurser og madoplevelser i gave. Derfor er et gourmetophold også på toppen af listerne, som du kan finde her på denne side. Sender du en god ven afsted på et madkursus, så handler det jo selvfølgelig om at lave mad, og lære en masse om ingredienserne. Hvis du derimod har en ven eller veninde, der elsker at spise maden, og gerne vil have noget inspiration til egen madlavning, så ville et gourmetophold være perfekt. Nogle steder er det også muligt at få opskrifterne med hjem, så modtageren af gaven kan gå i gang hjemme i køkkenet med nogle fine delikatesser på menuen. På et gourmetophold bliver modtageren af gaven fodret med lækker og smagfuld mad op til begge øre. Der er masser af kvalitet og smage på menuen under ordentlige forhold.

Og det er ikke kun kvalitetsmad, som ham eller hende vil få i gave. De får tilmed også et ophold ud af det. Når du giver et gourmetophold i gave, så får modtagerne en rigtig lækker oplevelse ud af det, hvor der er overnatninger og masser af spændende omgivelser. Der er flere forskellige steder at tage hen, og det kan enten være på et hotel, kro eller slot, hvor der er gastronomiske menuer på kortet. Vi mener, at sådan en gave, er en oplagt gave til ham eller hende, der virkelig bare elsker mad!

Gourmetophold 2021: Tag på en smagfuld oplevelse i landet

Gourmetophold er noget helt særligt. I stedet for bare at booke et hotelværelse, så kan I få en stor smagsoplevelse ud af opholdet. I behøver ikke at tænke på, hvad I skal spise om aftenen, og hvilken restaurant I nu skal tage på. I kan få det hele samlet i én pakke, hvor der både er ophold og gourmet inkluderet i prisen.

Der er flere forskellige steder i landet, hvor I kan få sådan en fantastisk oplevelse. Du kan selvfølgelig også vælge at give et gourmetophold i gave til et andet par eller nogle gode venner. Men hvis du selv vil afsted, så er der mange steder i landet, der tager imod dig med en lækker velkomst. Vi har her samlet nogle af de bedste ophold, som du nemt og enkelt kan finde på vores liste over de bedste steder i landet.

Gourmetophold Sjælland

Sjælland. En ø i vores land, der er fyldt med spændende byer at tage hen til. På Sjælland har vi også vores kære hovedstad, København, som helt klart skal opleves mindst én gang i livet. På Sjælland finder du rigtig mange populære steder, hvor du kan booke et gourmetophold. Du kan få en gastronomisk oplevelse på fx Kragerup Gods, som er et historisk sted. Her er der masser af muligheder for at nyde naturen, og få noget lækkert mad og et mindeværdigt ophold.

Gourmetophold Jylland

Jylland er beriget med masser af flot natur og spændende oplevelser. I Jylland er der også flere steder, hvor du kan tage på et gourmetophold. Her kan vi bl.a. anbefale steder som Hotel Amerika og Lyng Dal Hotel. Et ophold behøver slet ikke at være i nærheden af en storby, og hvis I har lyst til at komme lidt væk fra alt travlhed og storbyens larm, så er de to steder helt klart noget for jer.

Hvis du kigger videre på vores liste, så har vi også en oversigt over gourmetophold Sønderjylland. I Sønderjylland ligger der nemlig den meget kendte Fakkelgaarden, der leverer masser af sønderjysk hygge og mad. Fakkelgaarden er beliggende nede ved den tyske grænse i Kruså, hvor der kan nydes en fantastisk udsigt. Fakkelgaarden er et perfekt ophold for 2, der godt kunne tænke sig en lidt romantisk oplevelse med lækkert gourmetmad.

Gourmetophold Fyn

Fyn er også en ø, der byder på lidt af hvert. Her findes der nogle flotte og historiske slotte, masser af kultur og grønt natur. Fyn er årligt besøgt af flere turister, der gerne vil have et nærmere kig på øen. Selvom mange bare krydser Fyn på deres vej til Sjælland eller Jylland, så er det værd at stoppe op et øjeblik og se sig lidt omkring. Du kan sagtens få et rigtigt romantisk gourmetophold på Fyn, hvor der er lagt op til god stemning og bare ren hygge!

Sørg for at vælge det rette gourmetophold efter dit behov

Hvis du gerne vil afsted på et gourmetophold, så er der stadig nogle forbehold at tage hensyn til. Det er nemlig ret forskelligt fra sted til sted, og det kommer jo helt an på, hvad du egentlig er til. Hvilken mad og hvilke omgivelser opholdet skal være, er nogle bestemte ting, du kan tænke over først.

  1. Mad:

Først og fremmest: Er det maden du kommer efter eller er det naturen og oplevelsen? Mad er jo selvfølgelig et meget vigtigt element i et gourmetophold, så vi tænker, at det har en vigtig faktor. Hvis det er den vigtigste del for dig, så prøv for det første at overveje, hvilken type mad du helst vil spise. Hos de forskellige steder er der nogle forskellige retter. Det kan være alt lige fra italiensk, fransk, spansk og danske delikatesser. Køkkenchefen og anmeldelserne om opholdet spiller også en stor rolle.

Hvis køkkenchefen er godt veluddannet, og måske tidligere har arbejdet på en Michelin-restaurant, så er du i hvert fald garanteret mad i høj kvalitet. Sørg også for at forhøre dig lidt omkring, hvis nogle du kender, tidligere har været af sted på opholdet. Det ville være ærgerligt, hvis maden ikke lever op til dine forventninger, hvis du fx havde en forventning om nogle italienske delikatesser, men der udelukkende blev serveret nordiske og lokale retter.

  1. Omgivelserne:

Mad spiller selvfølgelig ind for et gourmetophold, men er dit fokus også på de rette omgivelser, så tænk lidt over hvor du godt kunne tænke dig at opholde dig henne. Skal det være tæt på en storby, du nemt kan tage ind til, eller skal det være længere ud i naturen? Heldigvis er der flere steder, du kan tage på et gourmetophold, og hvis du især er til naturlige omgivelser med plads til hyggelige gåture, så er der rigtige mange steder at tage hen til.

Du kan også tage med i dine overvejelser om, hvordan værelserne skal være. Her kan du fx tænke over, om du vil afsted på et luksuriøst hotel, en hyggelige lille kro, eller på en romantisk og historisk tur til et slot. Vi er så heldige, at vi har det hele her i Danmark, og det ikke tager lang tid at komme fra A til B – så der er frit slag på alle hylder.

Tag på hyggelige kroer med et gourmetophold

Her i Danmark har vi rigtig mange hyggelige kroer rundt omkring. Flere af dem har en god historie bag sig, da de har eksisteret i flere hundrede år. Hvis du vil afsted på et hyggeligt gourmetophold, så ville en kro være det perfekte sted at tage hen til. Der findes nærmest en kro i hver by – om det er i storbyen eller de mindre byer – så er de der. Det er dog ikke dem alle, der byder på et gourmetophold, men de findes skam! Her på vores liste finder du nogle af de bedste kroer, der byder på gourmetophold, der kan nydes i en autentisk atmosfære og smilende og venligt personale.

Romantisk gourmetophold på slotte

Vi har flere slotte her i Danmark, der ikke bare er smukke at kigge på, men også romantiske at opholde sig i. Flere af dem byder heldigvis på ophold, som du kan tage afsted til, eller give i gave til parret der fortjener det. Nogle af slottene byder på et smagfuldt gourmetophold, hvor du både kan nyde nogle utroligt smukke omgivelser, men også få en smagsoplevelse for livet. Her får du altså lov til at få serveret en masse lækkert mad, hvor du kan nyde opholdet i fulde drag.

Et gourmetophold på et slot er en perfekt gave til din kæreste, som du evt. kan overraske. I kan tage afsted på en rigtig romantisk tur og få genoplivet kærligheden mellem jer. Det er meget populært at opholde sig på et slot, når man er et par. Selvfølgelig kan det også nydes blandt venner, da der er mange interessante historier bag slottet. Så hvis du kender nogen, der også gerne vil opleve noget kulturelt samt få en masse lækkert mad, kunne et gourmetophold på et slot være den oplagte gave at give.

Nyd dit ophold og sluk telefonen

Vi lever i en tid, hvor det er svært at slukke for telefonen og de sociale medier. Det kan desværre være med til, at man ikke lige når at nyde sit ophold til fulde, og at opholdet er slut, før det overhovedet føles som begyndt. Vi synes, at et gourmetophold er den oplagte mulighed til at trække stikket ud, og bare nyde hinanden og omgivelserne. Mange af os lever i en alt for stresset hverdag, hvor vi bliver påvirket fra højre og venstre, og trukket ned i et langt dyb. Det er vigtigt at passe på sig selv, og det med at trække stikket ud til elektronikken, er et godt skridt mod ren afslapning.

Et gourmetophold er derfor en perfekt mulighed. Ofte er kroerne og hotellerne omgivet af natur og andre spændende aktiviteter. Udover lækkert mad, jamen så er der så meget mere at byde på og opleve. Hos Kragerup Gods og Marienlyst Strandhotel er der fx også adgang til sauna og spa, hvor der virkelig bare kan slappes af og nyde opholdet til det maksimale.

Få en smag af de lokale råvarer

Nogle af de steder hvor du kan tage på et gourmetophold, benytter sig faktisk af et helt særligt køkken. De laver mad i højeste kvalitet, men i stedet for at være baseret på fx italiensk, så benytter de sig af de lokale råvarer. Når du smager på noget lokalt, så får du en helt anden oplevelse, end hvis det var et tema. Måske bliver du også inspireret til at lave disse delikatesser derhjemme, og gerne vil have nogle af de lokale råvarer med dig hjem.

Når du får serveret gourmet mad med lokale råvarer, så er det ikke kun smagsoplevelsen, der er super frisk og lækker. Selve råvarerne er også friske; og det er alt lige fra kød og grøntsager. Et godt bud på at opleve noget lokalt, det er at tage afsted til Hotel Thinggaard, der er kendte for deres lokale og lækre retter i højeste klasse.

Giv den perfekte gave med et gourmetophold for 2

Vi synes, at et gourmetophold er den perfekte gave at give. Den er især oplagt til et par, der trænger til at komme lidt væk udenbys. Hvis der er et par, som står dig nært, der snart holder fødselsdag samlet, eller måske skal giftes, så kan du roligt give dem et gourmetophold i gave. Det vil de helt sikkert blive enormt glade for.

Måske sidder du i forvejen, og ikke helt ved, hvad du skal give et andet par. En fysisk ting er så nemt at give, men en oplevelsesgave tager helt nye højder. Hvis du i stedet giver dem en oplevelse i gave, så får de sig noget af en overraskelse, og så får de også et minde for livet. En oplevelse er noget der bliver husket, og kan ses tilbage på resten af livet. En fysisk ting, vil måske blive glemt med tiden, og derfor synes vi, at et gourmetophold er helt perfekt. Det kan blive til parret, der har brug for luft; til parret der gerne vil opleve nogle ting; eller måske til parret der egentlig bare sætter pris på en god omgang mad.

Du kan selvfølgelig også vælge at overraske din kæreste med et gourmetophold. At dele en oplevelse med en anden er altid bedre, end hvis man bare er afsted alene. Selvfølgelig kan du også bringe mange andre med dig, og evt. gøre det til en hel familietur. Du finder i hvert fald lidt af hvert på vores liste, hvor du nemt og enkelt kan købe og booke et gourmetophold, hvad enten I er 2, 3, 4, 5 eller flere.

Kombiner gaven med andre oplevelser

Et gourmetophold er en relativ dyr gave at give, men hvis der er plads i økonomien, eller hvis I er flere om gaven, så kan I sagtens kombinere med andre gavekort også. Hvis det fx er dig selv, der vil afsted, og du gerne vil overraske din kæreste med et gourmetophold, så er der skam også plads til andre goder. I behøver ikke at tænke på maden, men når der ikke guffes en masse delikatesser ned, så skal der skam være plads til andre ting. Et gourmetophold er jo et ophold, hvor I også får tid til at opleve andre ting.

Hvis du kigger lidt rundt på vores side, så har vi et væld af forskellige gaver. Her kan du også finde gavekort til andre oplevelser. Hvis du fx vil afsted på et ophold i en by, som også byder på andre oplevelser, så kan du sagtens købe dette også. Hvis du alligevel havde tænkt dig, at du og din kæreste skulle opleve andet, så bliver det faktisk billigere, hvis du købet et gavekort. Måske er I afsted på et slot eller en hyggelig kro, og kan lide nogle kulturelle ting. Her kunne en gave til et museumsbesøg evt. være noget, hvor I får endnu mere kultur ud af jeres tur.

Eller hvis du er afsted med kæresten, og det hele skal være rigtig romantisk og afslappende, så kan du fx også købe noget massage eller andet wellness oven i. Der er i hvert fald masser af muligheder, da vi har samlet inspiration til de bedste gaver for enhver. Det er ligegyldigt med alder og præferencer, da du kan finde noget til enhver smag og ethvert tema.

Find de bedste gourmetophold gavekort samlet ét sted

Har du besluttet dig for at give et gourmetophold i gave, så er du landet det rette sted. Her på denne side, finder du nemlig en samlet oversigt over de bedste steder at tage på et gourmetophold inklusiv overnatning. Et gourmetophold er oplevelsen værd, der er fyldt med lækkert mad og andre spændende aktiviteter. Vi har sørget for at lede længe efter dem, vi mener, er værd at besøge, og som vi kan anbefale til dig. Du behøver altså ikke at lede alle mulige steder på nettet, da vi har givet dig en samlet oversigt et enkelt sted.

Udover at du faktisk sparer en masse tid ved at søge efter de bedste gourmetophold, så sparer du også penge. Det er billigere at handle på nettet, og det er også billigere at købe gaverne. Så vil du give et ophold i gave til et par, overraske din kæreste, eller måske en god ven, så finder du helt sikkert noget på listen her.

5 / 5. Bedømmelser 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 10% rabat på oplevelser!

Køb din gave/oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find din ønskede oplevelse og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.