Oplevelsesgaver

Har du tænkt at give oplevelsesgaver i stedet for en klassisk fysisk gave, hvad så med en gave for livet? Har du en der står dig nær, og som du gerne vil købe en gave til, så ville en oplevelsesgave være helt perfekt! Ikke nok med at det er en anderledes gave at give, så giver du også vedkommende et minde for livet. Du kan selv vælge at deltage i oplevelsen, eller sende ham eller hende afsted på en uforglemmelig tur. Her på denne side kan du hurtigt og nemt finde en oplevelsesgave til ham eller hende, til par, eller endda til dig selv!

Bridgewalking

Bridgewalking

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse. 
Pris fra. 295 kr.

Luksus ansigtsbehandling

En dejlig ansigtsbehandling

Ønsker du at give en dejlig velvære gave, er denne ansigtsbehandling en oplagt mulighed. Så mangler du en gave til kæresten eller bare en god veninde er ansigtsbehandlingen er god mulighed. Modtager for en dejlig behandling, der er vil rense huden for urenheder og give en dejlig afslappende oplevelse helt for sig selv.
Pris fra. 400 kr.

God bøf for 2

Nyd en god bøf

Prime rib, T-bone eller måske en Tomahawk? Udskæringerne er lige så mange som mulighederne for de forskellige restauranter, der steger og serverer en god bøf. Forkæl dig selv eller manden i dit liv med en god bøf af høj kvalitet, og nyd eventuelt et glas god rødvin til.
Pris fra. 499 kr.

Ystad Saltsjöbad ophold

Ystad Saltsjöbad

Hvis du leder efter den ultimative forkælelse- og spaoplevelse, så skal du ikke lede længere. Et ophold til det luksuriaøse Ystad Saltsjöbad er lige, hvad man har brug for til at glemme alt om stress, hverdag og arbejde. Her har I god mulighed for at komme ned I gear og nyde hinandes selskab.
Pris fra. 3.199 kr.

Flyve i Luftballon

Flyvetur i luftballon

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.
Pris fra. 2.395 kr.

3-retters middag

Fantastisk 3-retters menu

En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de mange mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.
Pris fra. 599 kr.

Skøn massage

Dejlig omgang massage

Efterlad stress og jag, tanker om arbejde og travlhed, når I går ind til en dejlig omgang massage. Her går massøren ind og arbejder med mange af muskelknuder og spændinger, der nemt kan opstå i en hverdag med højt tempo, og der bliver sat fokus på jeres krops individuelle behov, så I kan gå udhvilede og veltilpasse derfra.
Pris fra. 395 kr.

Ølsmagning for 2

Ølsmagning for 2

Ales, lagers, IPA eller måske en stout? Få en guidet rundtur i øllets verden med en ven eller kæreste i hånden. Med ølsmagning for to får I muligheden for at lære en smule om magien bag ølbrygning, og I kommer derudover også til at smage jer rund til øllets univers for at finde lige præcis jeres favoritøl. Skål!
Pris fra. 299 kr.

Testkør en Ferrari

Testkør en Ferrari

Drengedrømmen over dem alle – en testkørsel i en Ferrari. Den røde Ferrari har for mange mænd været drømmen lige siden, de begyndte at lege med biler som små, og nu kan de endelig få chancen for at sidde bag rettet. Med dette gavekort kan  du få lov at testkøre en hurtigt Ferrari til dækkene skriger og asfalten brænder. Pedal to the metal – og så kører vi!
Pris fra. 895 kr.

Tapas for 2

Hyggelig aften med tapas

Bliv inspireret af den spanske kultur og nyd en hyggelig aften med tapas. Det spanske køkken byder på mange forskellige former for små retter, der kombineres på i den lækre tapas-tallerken. Kombiner stærk pølse, ost, oliven, brød og olivenolie med en lækkert glas rødvin og god selskab – det er opskriften på den idelle hyggeaften.
Pris fra. 499 kr.

Minicruise til Oslo

Minicruise til Oslo

Kom med på minicruise til Oslo. De store færger sejler frem og tilbage over Øresund, og vi har fundet en kahyt til lige præcis jer. Ombord på skibet kan I nyde solen på dækket og spise i den lækre restaurant, før I ankommer til Oslo til en dag fyldt af sightseeing og shopping. Pak tasken allerede nu og se mere her:
Pris fra. 995 kr.

Tandemspring

Tandemspring

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.
Pris fra. 2.195 kr.

Sushi for 2

God omgang sushi

Californian inside-out, Mega-nigiri eller måske en Rainbow-roll? Mulighederne er mange, når I skal nyde en god omgang sushi. Den japanske specialitet, der på rekordtid har spredt sig til resten af verden, bliver i dag spist over næsten hele kloden og har forvandlet rå fisk fra et skrækscenarie til en delikatesse. Tag din ven i den ene hånd og spisepindene i den anden – så er I klar til sushi!
Pris fra. 568 kr.

Slotsophold for 2

Slotsophold for 2

Har du også fundet prinsen eller prinsessen i dit liv? Så forkæl vedkommende med et slotsophold for to, hvor I rigtig kan udleve jeres royale fantasier. Her får I muligheden for total afslapning og mange hyggelige aftener i rustikke og inspirerende omgivelser. Godt selskab, lækker mad og hyggelig stemning – alt sammen i en af Danmarks mange slotte.
Pris fra. 3.190 kr.

Romantisk middag for 2

Romantisk middag for 2

Kig hinanden dybt i øjnene i stearinlysets skær over en romantisk middag. Hvis hverdagens stress og jag har været hårdt for parforholdet, giver vi her muligheden for at sætte jer selv i fokus og nyde hinanden med en god middag og en lækker flaske rødvin. Prioriter jeres forhold og nyd en aften i hinandens selskab, der kun kan føre jer tættere sammen.
Pris fra. 699 kr.

Kør sportsvogn på bane

Kør sportsvogn på bane

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en lang række luksuriøse sportsvogne på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.
Pris fra. 1.495 kr.

Indoor skydiving

Indoor skydiving

Overvind tyngdekraften og prøv indendørs skydiving. Her får du en unik mulighed for at dyrke skidiving indendørs og helt nede på jorden i en speciel maskine, der simulerer et ægte skydyk fra fly. Med det moderne udstyr og maskinens teknologi hænder du vægtløs i en simulation af et ægte fald, hvor du kan prøve kræfter med vægtløshed.
Pris fra. 445 kr.

Introduktion til kitesurfing

Introduktion til kitesurfing

Har du også længe haft kig på kitesurfing men manglet et sted at starte? Her får du muligheden for at komme godt igang med en af de hurtigst voksende hobbyer herhjemme i Danmark, når vi stiller både udstyr og instruktør til rådighed og giver dig en introduktion, du sjældent vil glemme. Hop på brættet og fang bølgerne med vinden i sejlet.
Pris fra. 699 kr.

Pingvinfodring i Zoo

Pingvinfodring i Zoo

Kom tæt på fuglene fra det kolde klima, når du får muligheden for at fodre pingvinerne i Zoo. Zoologisk Haves pingviner, der blandt andet spiser fisk og skaldyr, kommer helt tæt på ved fodringstid, og det er en oplagt mulighed til at få set nærmere på nogle af naturens mest interessante fugle, der har tilpasset sig Sydpolens kolde klima.
Pris fra. 525 kr.

Prøv virtual reality

Prøv virtual reality

Virtual Reality er spået til at blive et af de største teknologisk fænomener i de kommende 10 år, og mange taler om muligheden for, at det helt kan erstatte traditionelt fjernsyn og computerspil. Bedøm selv, når du med dette gavekort får lov til at teste, hvor langt Virtual Reality er nået, og bliv inspireret til, hvordan du selv kan bruge det.
Pris fra. 200 kr.

High roping i B&W

High roping i B&W

Kom med på en tur, der ikke er for de højdeskrække. Med dette gavekort kommer I helt op under loftet i de store B&W-haller, hvor der er spændt en lang line ud. Her får I muligheden for at krydse fra platform til platform under et adrenalinsus uden sammenligning. Vi sørger for udstyret og sikkerheden – du skal blot medbringe modet.
Pris fra. 395 kr.

Champagnesmagning hos Champagne Guru

Champagnesmagning

Livsnydere – se her! Hvis du også er til blidt boblende champagne og en tilbagelænet livsstil, så er vores champagnesmagning noget for dig. Her kommer vi igennem forskellige årgange, ligesom du også vil have mulighed for at smage dig frem til lige præcis din favorit. Find champagnesablen frem og bestil gavekortet til dig og en, du holder af.
Pris fra. 499 kr.

Besøg på vingård

Besøg på vingård

Hvor kommer vin fra, og hvad adskiller en god vin fra en dårlig vin? Det prøver vi at svare på, når vi inviterer til besøg på en traditionel vingård. Her bliver der mulighed for rundvisning blandt druerne, og der bliver også mulighed for at smage på den vin, gården producerer. Hvis du ønsker at tage din viden om vin til det næste niveau, så er denne oplevelse lige noget for dig.
Pris fra. 399 kr.

Helikoptertur

Helikoptertur

Direkte ud af en action-film kan du nu få lov at få en tur i en helikopter. De store maskiner, der som regel er forbeholdt den økonomiske elite og militæret, kan lande og lette på stedet, og de glæder med lethed gennem luften. Kom med på en tur op i luften i en af menneskehedens største bedrifter.
Pris fra. 699 kr.

Skovtur på mountianbike

Skovtur på mountainbike

Kom med ud i naturen på mountainbike og kør på udvalgte stier. Her får I muligheden for at komme tættere på det grønne på en sjov og aktiv måde, hvor I også får rørt jer. Vi stiller mountainbikes til rådighed – så skal I selv medbringe jeres gåpåmod!
Pris fra. 199 kr.

Hyggeligt cafébesøg

Hyggeligt cafébesøg

I en hverdag, der ofte kan været plaget af stress og jag, er der ikke noget bedre, end at få lov til at komme ned i gear med en, du har kær. Her får du muligheden for at blive fuldt forkælet på en cafétur med alt betalt, hvor I sammen kan lade op og snakke om alt mellem himmel og jord.
Pris fra. 249 kr.

Gå amok i en pølsevogn

Gå amok i en pølsevogn

Hvis du også synes, at en ‘ristet med det hele’ er for lidt til at stille din sult, så får du her muligheden for at spise pølse med de store drenge. Her kan du gå amok i en pølsevogn med alle kombinationer af pølser, brød og tilbehør, og så bunde det ned med en vaskeægte Congobajer. Skål!
Pris fra. 349 kr.

Vinsmagning hos Laudrup Vin

Vinsmagning

Den idelle gave til alle vinkendere og -elskere, og en absolut nødvendighed for dig, der kan lide at forkæle dig selv. Her får I muligheden for at komme med til en luksuriøs vinsmagning, hvor I vil blive taget igennem forskellige druer og områder, så I rigtig kan smage jer gennem vinens verden. 
Pris fra. 4.200 kr.

Spil golf med en PGA pro

Spil golf med en PGA Pro

Hvordan slår man en hole-in-one, og hvad er op og ned på et drive-jern? Her får du muligheden for at spille gold med en rigtig PGA Pro, der med garanti kan give dig et tip eller to, der sænker dit handicap. Bliv guidet gennem hullerne og se golf fra den professionelle vinkel.
Pris fra. 1.495 kr.

Krigsskibsrace

Krigsskibsrace

Høj fart og intens action er, hvad man kan forvente fra et krigsskibsrace, når du og dine kammerater kommer med i nogle af de hurtigste både i verden, der blandt andet bruges af militære og specialstyrkerne. Her kommer der fuld fart på over vandet og masser af skum på bølgerne. Hold fast!
Pris fra. 15.000 kr.

Kørekort til kampvogn

Kørekort til kampvogn

Mange siger, at en kampvogns største fordel er, at den ikke behøver vige for nogen i trafikken. Kom med her og få dit kørekort til kampvogn, se tanken indefra og få en oplevelse de færreste civile nogensinde kommer i nærheden af. 
Pris fra. 1.695 kr.

Paintball battle i kampvogn

Paintball battle i kampvogn

Mange har måske prøvet at spille paintball i forbindelse med teambuilding eller polterabender. Nu får I muligheden for at tage den endnu længere – paintball battle i en kampvogn! Hvis du følte dig presset i kampens hede med almindelige våben, så forstil dig frygten, når den store kampvogn kommer rullende.
Pris fra. 1.199 kr.

2 dage på indlandsisen

2 dage på indlandsisen

Et af de hvideste og vildeste steder på planeten – den iskolde indlandsis. Hvis du nogensinde har haft drømmen om at se, hvordan et af de mest uforstyrrede områder på kloden ser ud, så pak flyverdragten og kom med på indlandsisen i to fantastiske dage – bare dig og naturen.
Pris fra. 13.500 kr.

Vær prinsesse for en dag

Prinsesse for en dag

Har du også fundet prinsessen i dit liv? Så er det tid til at for behandle hende som en. Med denne gave får dit livs udkårne en helt fantastisk dag, der et eventyr værdigt. Forkælelse, et stort slot – og så kan du være hendes prins på den hvide hest. Denne oplevelse giver jer minder for livet og vil med garanti gøre alle veninderne misundelige.
Pris fra. 34.000 kr.

Romantisk hotelophold

Romantisk hotelophold

I en travl og stresset hverdag, kan det være nemt at glemme sig selv – og endnu nemmere at forsømme sit forhold. Brug derfor noget tid på at finde hinanden og jeres gnist igen på et romantisk hotelophold for to personer. Stearinlys på bordet, lækker middag og måske lidt levende musik? Så kan altid ske.
Pris fra. 799 kr.

Hyggeligt kroophold for 2 med middag

Dejligt weekendophold

Pak hverdagen væk og tag med din bedste veninde eller kæreste på et lækkert weekendophold for to personer. Her får I muligheden for at komme helt væk fra alle problemerne og bare nyde stilheden og hinandens selskab. Den perfekte gave for dig, der har brug for at slappe af i en travl hverdag.
Pris fra. 999 kr.

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hyggeligt flødebollekursus

Med eller uden kokos? Spørgsmålet, der har floreret gennem generationer af livsnydere, kan nu afgøres af dine egne to hænder, når I sammen skal på kursus i, hvordan man laver flødeboller. Prøv kræfter med en af danskernes favoritter og se, om du måske har en chance for at blive den nye Spangsberg.
Pris fra. 360 kr.

Biograftur for 2

Gavekort til biograf

Gyser, romantisk komedie eller måske en sci-fi film? Mulighederne er mange og bliver flere og flere i takt med, at nye international og danske film rammer biografernes lærreder. Her får du muligheden for at tage en god kammerat eller en kæreste med i biografen med popcorn, cola og slik.
Pris fra. 299 kr.

Brunchbuffet for 2

Lækker luksusbrunch

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.
Pris fra. 299 kr.

Pizzakursus hos Timm Vladimir

Spændende pizzakursus

Kom med på et spændende pizzakursus og lær italienernes gamle hemmeligheder om en af de mest populære retter i verden. Her får du mulighed for at eksperimentere med dej, ost og fyld, og vi garanterer, at du går mæt derfra i mere end en forstand. Så er der vist kun tilbage at sige “Ciao!”
Pris fra. 495 kr.

Cocktailkursus med Tim Valdimir

Cocktailkursus med Timm Vladimir

Den dygtige kok Timm Vladimir kendes efterhån den både fra Den Store Bagedyst og hans succesfulde restaurant. Her får I muligheden for at komme tæt på Timm, når han vil indlemme jeres i Cocktail-verdenens hemmeligheder, og I får lov at smage på et nyt univers af farverige drinks.
Pris fra. 495 kr.

Spændende chokoladekursus

Oplevelse med chokoladekursus

Kom med på et chokoladekursus og prøv kræfter med en af de mere kendte udfordringer fra Den Store Bagedyst; at temperere chokolade og ramme det rigtige knæk. Kom med på en oplevelse gennem både hvid, mælke- og mørk chokolade. Den perfekte oplevelse til chokoladeelskeren i dit liv.
Pris fra. 450 kr.

Hvorfor lige vælge oplevelsesgaver?

Vi tror på, at en oplevelse er med til at udvide horisonten. Livet er kort, og oplevelser er både med til at forme, hvem vi er, og hvem vi bliver, samt berige os med en masse uforglemmelige minder. En oplevelse kan være mange ting, og for nogle er særlige oplevelsesgaver mere værd, end for andre.

Vi mener derfor, at en oplevelsesgave er en meget særlig gave til en, som du holder af. Enten til en fødselsdagsgave, bryllupsgave, kærlighedsgave – eller bare fordi. Oplevelsesgaver er nemlig noget, der bliver husket. De fysiske ting vi får i livet, er ikke altid ting, som vi fortsat kan få brug for, men en oplevelse vil derimod aldrig blive glemt. Hvis du selv tænker over det: husker du så alle dine fødselsdagsgaver og julegaver? Eller husker du bedre nogle mindeværdige oplevelser?

Tænk, hvis du kunne gøre en vanvittigt glad med en oplevelse, som de måske altid har drømt om. Vi giver dig rigtig mange valg, for mennesker er forskellige, og der skal være plads til ethvert behov. Oplevelsesgaver kan være alt lige fra noget lækkert forkælelse til din partner, en hyggelig cafétur, en rejse, eller måske skal adrenalinen være på det højeste med noget spændende action!

Oplevelsesgaver til par

Hvis nogle af dine allernærmeste snart har fødselsdag, eller måske skal giftes, og du ikke rigtigt ved, hvad du skal give, så tænk på en oplevelsesgave! Der findes rigtig mange uforglemmelige oplevelser, hvor du kan købe et gavekort til 2. Måske vil du selv overraske din partner, og give oplevelsesgaver til par, som du også kan deltage i. Der er i hvert fald et hav af muligheder, og dem kan du finde her hos os.

Hold liv i kærligheden

Hvis du og din partner trænger til en lille ferie eller oplevelse, så finder du nemt en romantisk oplevelse hos os. Det er vigtigt at holde liv i kærligheden og romantikken, så I ikke glemmer hinanden i hverdagens trummerum. I kan fx tage ud at spise, hvor der er flere muligheder for nogle romantiske middage for to. Om I er til noget lækkert sushi, eller 3-retters menuer, så er valget jeres.

En anden romantisk idé, kunne også være et ophold for to. Det kan I evt. kombinere med et gavekort til en middag, så I får mest muligt ud af jeres penge. Her er der flere forskellige valgmuligheder, da især et slotsophold er et hit blandt par. Et slot er som regel omringet af flot natur og med en rigtig romantisk atmosfære. Det vil helt sikkert få romantikken frem i jeres forhold igen.

Selvfølgelig, kan du også give en romantisk oplevelsesgave til et andet par, som du synes, skal ud at forkæle hinanden. Det kunne være en perfekt bryllupsgave til det nyforelskede par, der bare gerne vil tilbringe så meget tid med hinanden som muligt.

Oplevelser med adrenalin i blodet

Kender du et par, eller er du og din partner vild med fart og action, så finder du også oplevelser, der giver adrenalin i blodet. Nogle mere actionfyldte oplevelser er klart en mindeværdig tur, som kan skubbe ens grænser helt ud til kanten.

Skal der være fyldt med fart, så har vi nogle oplevelsesgaver, hvor der fx kan køres i en Formel 1 eller prøve en rally. Du og din kæreste kan også slå jer sammen med et andet par, og tage kampen op mod hinanden i en omgang Paintball battle.

Her er i hvert fald fyldt med muligheder, så uanset om det skal være romantisk og afslappet med mad og wellness, eller om det skal være action og større oplevelser, så har vi noget for enhver smag til par.

Oplevelsesgaver til hende

Det kan være lige så svært at finde den bedste gave til hende, som det er til ham, og til par. Men med en oplevelse behøver det slet ikke at være så svært. Mange kvinder elsker at blive forkælet med gaver og blomster, og en oplevelsesgave er bare endnu bedre. En oplevelsesgave vil give hende et minde for livet, og det er uanset, om det er en gave til din mor, kæreste, eller en veninde.

Forkæl hende med wellness

Hvis du giver en gave til noget lækkert wellness, så vil vi garantere, at det er et sikkert hit! Wellness er vildt lækkert, og mange kvinder elsker at få forkælet deres hud og løsnet op i musklerne. Der er mange forskellige former for wellness, og vi har også flere typer gaver dertil. Hvis du gerne vil forkæle hende med noget wellness, så tænk over, om det skal være til et spaophold, noget massage, eller måske en frisør der kan give hende en helt ny frisure?

Oplevelser sammen med din veninde

Måske har du også lyst til en oplevelse sammen med en veninde, og leder efter en oplevelsesgave, som I sammen kan tage afsted til. Som før nævnt, så har vi utroligt mange oplevelsesgaver for to, og vi har flere, der bare er skræddersyet til dig og din veninde.Oplevelser med veninde

Det kan være, at I længe har talt om at tage ud på den ultimative shoppingtur til en storby i et andet land. Shopping er forfriskende, og ja, der kan blive brugt rigtig mange penge her på tøj og makeup, men det er bare oplevelsen værd. En oplevelse med din veninde vil helt klart bringe jer tættere sammen, da I vil få en uforglemmelig tur sammen, som I kan tale om resten af livet.

Selvfølgelig, kan du også tage din veninde med til en mere rolig tur med noget lækkert sushi, eller en tur i biografen. Uanset hvad, så vil din veninde med garanti blive glad, når hun også ved, at du tænker på hende! Og mon ikke hun gerne vil have dig med?

Oplevelsesgaver til ham

En mand skal også forkæles, og har du en nær dig, så ville en oplevelse være helt perfekt! Det kan ofte være svært at finde en gave til det modsatte køn, men med en oplevelsesgave vil du bestemt ikke gå helt galt i byen. Det kan være, du synes, at du bare vil forkæle din mand lidt med noget ekstra, eller måske har du en god ven eller far, som snart har fødselsdag.

En gave til manden der har alt

Ja, det kan være at en ven, kæreste, svigerfar, eller fætter, snart har fødselsdag. Men hvad pokker skal du give til ham, der har alt? Det kan være svært – nærmest en umulighed. Men det behøver slet ikke at være en kattepine længere, for en oplevelse vil gøre underværker.

Så hvis du har ledt i al evighed efter den perfekte gave til ham, så tænk i stedet på en oplevelse. Det kan være, at du synes, han skal have en sjov gave, eller måske en gave fyldt med action. Er han vild med øl eller mad, så har vi også flere forskellige oplevelsesgaver, hvor du både finder ølsmagning og lækkert mad, som du kan give på din regning.

Find sjove oplevelsesgaver til alle typer

Det behøver slet ikke at være så seriøst igen, for der er bestemt også en masse sjove oplevelsesgaver til alle og enhver. Vi har oplevelsesgaver til par, til ham, til hende, men vi har også oplevelser til dig! Du kan sagtens vælge at forkæle dig selv med den ultimative gave, og har du en herresjov ven, så tag endelig ham eller hende med dig! Det ville kun gøre oplevelsen endnu federe.

Du kan nemlig finde flere forskellige oplevelser her hos os. Der findes mange former for sjov, og det er skam meget individuelt om, hvad den enkelte synes, er sjovt. Der skal være plads til forskelligheder, så du kan finde en sjov gave, der matcher dit behov! En sjov oplevelse giver et smil på læben, og de største smil, er nogle der bliver husket. En sjov oplevelse med en ven er endnu bedre, for hvis der er fyldt med latterkramper på turen, hvorfor så ikke dele dem med en? Måske synes I at action er sjovt, eller nogle andre aktive oplevelser. Eller måske synes I noget vinsmagning er sjovt, for her er der alkohol indenbords, der løsner op for lemmerne, og smilende på læberne har svært ved at holde sig væk.

Oplevelsesgaver 2019: Find den bedste oplevelsesgave

Du kan have nok så mange idéer til, hvad du skal give i gave, og er du nået frem til, at det skal være en oplevelse, jamen så er der stadig meget, der skal tænkes over. For hvilken oplevelse er det lige, du skal give? Hvad ville vedkommende eller parret virkelig blive glade for? Og ville de overhovedet gøre brug at gavekortet?

Den bedste oplevelsesgaveDer er mange overvejelser, men kender du bare lidt til den anden, og deres interesser, så skal det hele nok gå. Måske har du overhørt dem tale om noget, de længe gerne vil opleve, og så er det jo lige til! Selv hvis du giver en oplevelsesgave, som I første omgang ikke er noget for dem, så har du alligevel givet dem muligheden for at prøve noget helt nyt. Og hvem ved? Det kan da være, at gaven alligevel falder i god jord, og de ender med at elske det!

Vælg en anledning

For at gøre det bare lidt lettere for dig, så kan du prøve at tænke over, hvilken anledning gaven skal gives til. Du kan se en masse forskellige oplevelsesgaver her på denne side, men er du helt lost, så kan du også sortere efter anledninger. Vi har forsøgt at give vores bedste bud til gaver, der passer perfekt til en given anledning.

Måske skal du snart til en barnedåb, et bryllup, rejsegilde, eller har du og kæresten snart årsdag? Der er et væld af muligheder, og vil klart gøre din søgen lettere, hvis du slet ikke ved, hvad du skal give.

Tag på opdagelse i en anden by

Udover en anledning, så har vi også gjort din søgen nemmere med oplevelsesgaver til en særlig by. Hvis du fx er bosat i København, så har vi fundet de bedste oplevelser i København til dig. Måske har du planer om at tage til København og opleve Danmarks hovedstad på en uforglemmelig måde.

Uanset, så er det en rigtig god tanke, hvis du giver en oplevelsesgave til en anden by, som et andet par eller en ven, altid gerne ville se. Vi har mange byer i Danmark, der bare venter på at blive udforsket. Og flere af byerne bringer hver deres oplevelse. Måske er der noget i en bestemt by, som du ikke kan få lov at opleve i din nuværende by? Det kan være, du kan tage en ven med dig, eller din kæreste, hvor I sammen kan gå på opdagelse, og få oplevet lidt af hvert til en billigere pris!

Overvej hvilken gavetype oplevelsen skal være

Du har måske allerede gjort dig nogle overvejelser, om hvilke type gaven den skal være. Der er flere forskellige formål; om det er romantisk, kulturelt, eller noget tredje, så har vi noget for dig. Tænk over, hvad vedkommende evt. søger efter, og måske interesserer sig for.

Wellness

En rigtig lækker oplevelse er helt klart noget wellness. Det kan være lige fra massage, en klipning, makeover, og til et spaophold sammen med kæresten. Der er mange muligheder, og noget forkælelse er altid rart! En gave til wellness til en kvinde er især et hit, da mange kvinder nyder godt af noget forkælelse på kroppen. Men mænd kan bestemt også nyde det, så en oplevelsesgave til wellness, er langt fra begrænset til ét særligt køn – eller alder!

Action

Har din ven altid benzin i blodet, og er der generelt fart over feltet, så ville en oplevelsesgave med action helt klart være noget for din ven. Det kan være en gave til ræs i hurtige biler, faldskærmsudspring eller en tur i en helikopter. En action gave er også en rigtig god idé til konfirmanden, der gerne vil starte “voksenlivet” med bare lidt mere spænding. Disse gaver kan dog godt være relativt dyre, men måske har en nær ven snart fødselsdag, og så kunne du sagtens give en actionfyldt gave sammen med de andre kammerater.

Kultur

Her i Danmark er der masser af muligheder for at opleve noget kulturelt. En oplevelse hertil kan være en tur på et museum, eller måske en rejse til et andet land. Nogle nyder også en tur i en nationalpark for at se på flot natur. Sådan en gave kunne være en god gave til par, enten til jer selv, eller måske sammen med et andet par, der elsker en kulturoplevelse. Vi har flere slags gaver af denne type til byer i Danmark, som ville være en perfekt måde at opleve mere af vores grønne land på.

Gourmet

Denne type gave ville være noget for ham eller hende, der elsker smagfulde oplevelser. Der findes rigtig mange gourmetrestauranter og hyggelige caféer, som byder på lækkert mad. De fleste af os har bestemt ikke noget imod at sætte tænderne i noget lækkert, der får vores smagssans til at gå amok – på den gode måde. Sådan en gave vil derfor være rigtig god til en person, der bestemt ikke har noget imod at prøve noget nyt, og bare proppe sig med lækkert mad.

Ophold

Noget som de fleste elsker, så er det en betalt ferie eller ophold. Et ophold kan være flere ting, og det kan være alt lige fra en enkelt weekendtur til en længerevarende rejse. Et ophold kan virkelig gives til enhver; til parret der lige er blevet gift; til bedsteforældrene der vil på en afslappende kulturoplevelse; til kæresten du gerne vil komme tættere på. Ja, et ophold er en rigtig god gave. Det kan dog godt koste en del penge, hvis du nu står alene med gaven. Men hvis du fx vil give et ophold eller en rejse i gave til et par, så kan du måske slå dig sammen med en fælles ven om gaven?

Der er masser af muligheder, og det er derfor vi elsker oplevelsesgaver! Der er nærmest ingen begrænsninger for, hvad der kan gives til andre. Og vi tror helt klart, at uanset hvad du giver, så vil den, eller de, personer blive ellevilde for din tanke!

Spar penge og tid på oplevelsesgaver

Det er selvfølgelig forskelligt, hvad oplevelsesgaver koster. For hvis du fx vil give et ophold eller en rejse i gave, så kan pengene nemt løbe op. Men det er alligevel billigere! Som regel er mange ting langt billigere, når du handler på nettet – og det samme gælder gaver. Hvis du står nede i dit lokale supermarked eller i et center, og leder efter en gave, så tager det både længere tid, men pengebeløbet løber også hurtigere op.

Når du køber oplevelsesgaver online, så er der masser af tid og penge at spare her. Tiden bliver bestemt sparet, da du ikke skal til at tage ud til flere butikker for at finde den perfekte gave. I stedet kan du blive siddende derhjemme og surfe rundt på nettet. Her hos Bedstegaver.dk har vi endda gjort det hele endnu nemmere for dig.

Du kan bare blive siddende i sofaen, og kigge vores lister igennem. Her har vi nemlig samlet et komplet overblik over de bedste oplevelsesgaver på nettet, som du nemt og enkelt kan købe. Tiden er dermed sparet, og dit køb kunne bare ikke blive nemmere. Derudover, så sparer du også rigtig mange penge ved køb af oplevelsesgaver. Som regel er oplevelserne givet med en god portion rabat, som du sparer, i stedet for at tage ud til oplevelsen og købe det uden et gavekort. Derfor synes vi, at oplevelsesgaver er den helt perfekte gave til enhver. Der bliver sparet penge og tid, og måske er der endda råd til en lille ekstra ting!

5 / 5. Bedømmelser 14

No votes so far! Be the first to rate this post.