Robotstøvsugeren: Den perfekte gave til personen der ikke gider at støvsuge

Robotstøvsuger

Det er de færreste mennesker, der ser frem til at gøre rent. Både støvsugning og gulvvask tager tid, og det er ikke ligefrem sjove opgaver.

Det er der heldigvis en løsning på.

Kender du en, der udskyder de to opgaver gang på gang, så giv dem en robotstøvsuger! En robot kan klare begge opgaver helt automatisk – det eneste du skal gøre er at trykke på en knap.

Men hvilken skal man købe, og virker de egentlig godt nok? Det vil vi besvare her.

Hvorfor er robotstøvsugere så populære?

Der er flere grunde til, at robotstøvsugere er blevet populære: 

 1. Det er nemt
 2. Det kan gøres selvom man ikke er hjemme
 3. De behøver ikke at koste spidsen af en jetjager

Hvis man ikke gider at støvsuge, er det altså en nem udskiftning at lave. Det eneste man aktivt skal gøre er at starte støvsugeren (hvilket kan undgås ved at lave en fast tidsplan), og så skal man tømme filtret en gang imellem.

Mange modeller kan også vaske gulv, så man slår to fluer med ét smæk.

To gode støvsugere

Hvis du føler dig lidt på bar bund, når det kommer til valg af støvsuger, skal du ikke bekymre dig. Det problem løser vi lige her. Herunder anbefaler vi to robotstøvsugere, der både er i høj kvalitet og er nemmer at bruge.

De to modeller er:

 • Xiaomi Roborock S6 MaxV
 • Severin Chill

Du kan læse videre om dem herunder.

Xiaomi Roborock S6 MaxV

Hvis du gerne vil have en robotstøvsuger, der nærmest kan det hele, så skal du gå med Roborock S6 MaxV fra Xiaomi. Xiaomi er eksperter i Smart Home teknologi, og det ser man tydeligt i denne maskine, der har mange fantastiske funktioner.

Den smarte robotstøvsuger til det smarte hjem

Xiaomi udvikler mange smarte produkter, herunder robotstøvsugeren. Deres Roborock S6 MaxV er til personen, der gerne vil kunne styre både støvsugning og gulvvask fra telefonen, også selvom man ikke er hjemme.

Med støvsugeren følger nemlig Roborock appen, hvor støvsugeren vil vise dig et billede af dit hjem. Her kan du indstille den til at køre på specifikke tider af døgnet, så man kan komme hjem til et støvsuget gulv efter en lang dag på arbejdet. Vil du også have vasket gulv, skal du blot sætte moppen på først.

Med ny teknologi kan denne robotstøvsuger se små objekter og styre uden om – helt ned til 5 cm i højde. Så undgår du, at din støvsuger støder unødvendigt ind i objekter, der er i vejen, om det er legetøj eller tøj efterladt på gulvet. Hvis den løber tør for strøm undervejs, kører den automatisk tilbage til sin ladestation, hvorefter den vil fortsætte.

Skal du give en intelligent robotstøvsuger i gave, er dette bestemt en model, der bør tages med i overvejelserne.

Det gode ved Roborock S6 MaxV:

 • Kan både støvsuge og vaske gulv
 • Kan indstilles til at køre efter tidsplan med appen
 • Flere forskellige indstillinger for støjniveau
 • Nye kameraer og infrarød teknologi, der gør den ekstra god til at undgå forhindringer
 • Kan køre i op til 90 minutter ad gangen

Severin Chill

Skal du bruge en simpel og billig robotstøvsuger, der virker præcis som den skal, så er Severin Chill det bedste bud. Den er markant billigere end gennemsnittet, men klarer stadig opgaven glimrende.

Sparsom men virker

Severin har udviklet denne robotstøvsuger med henblik på at skabe en billig model, som alle har råd til. Der er blevet sparet på app udvikling og Wi-Fi forbindelse, imod at man kan købe denne model til væsentligt under gennemsnitsprisen for en robotstøvsuger.

Den kan dække op til 100 kvadratmeter og er udstyret med gummilister, så den ikke beskadiger vægge eller andet, den nu må støde ind i under en støvsugning.

Endnu en fordel ved at købe denne model er, at den er meget lydsvag. Det er en af de ting, som andre brugere har været særdeles glade for.

Hvis du er på udgift efter en gave, der ikke koster særlig meget, men stadig skal bringe meget glæde, kan Severin Chill godt anbefales.

Det gode ved Severin Chill:

 • God til hårde gulve og korthårede tæpper
 • Indbygget trappesensor
 • Lavt støjniveau
 • Ekstra lange børster
 • Kan køre i op til 90 minutter ad gangen

Denne artikel er udviklet i samarbejde med TechEksperten.dk. Du kan læse mere om robotstøvsugere i deres robotstøvsuger test.

5 / 5. Bedømmelser 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 10% rabat på oplevelser!

Køb din gave/oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find din ønskede oplevelse og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.