Wellness ophold

Wellness ophold – Stor Testvinder Guide – Se De 6 Bedste Wellness ophold

Drømmer du også om at komme væk fra hverdagens stress og jag? Om at kunne nyde en weekend, eller måske en hel uge væk fra larm og storby? Så skal du kigge med her, hvor vi har samlet nogle af de bedste wellness ophold i Danmark. Find lige præcis det ophold, der er noget for dig, og inviter din ven, kæreste eller familie med. Så sørger vi for, at I får en oplevelse, I aldrig vil glemme. Wellness ophold – fordi I fortjener det.

Overblik over de bedste wellness ophold i Danmark 2019

Wellness ophold på Hotel Thinggaard

Wellness ophold på Hotel Thinggaard

Det fantastiske Hotel Thinggaard slår dørene op og byder jer på et wellness ophold, I sent kommer til at glemme. Her står det venlige personale klar til at servicere jer under hele opholdet, og de luksuriøse opgivelser på hotellet gør det nemt at slappe af. Kobl af og glem stress med afslappende behandlinger og hyggelige gåture.
Pris fra. 2.596 kr.

Wellness ophold på Kragerup Gods

Wellness ophold på Kragerup Gods

På det flotte Kragerup Gods kan du og dine heldige gæster blive forkælet fra top til tå. Her er alt, hvad hjertet kunne begære, og det gamle gods dejlige rammer gør det nemt at komme helt ned i gear med det samme. Under jeres ophold får I mulighed for at udforske et væld af forskellige behandlinger og bade, og det imødekommende personale står til jer.
Pris fra. 2.549 kr.

Wellness ophold på Munkebjerg Hotel

Wellness ophold på Munkebjerg Hotel

Det kendte Munkebjerg Hotel tilbyder dejlige wellness ophold af alle afskygninger og tilbyder at tilpasse opholdet, så det dækker lige præcis, hvad du og dine gæster har lyst til. Her er blandt anden muligheden for at blive forkælet i deres lækre restaurant eller at kunne læne sig tilbage i spabadet efter en lang omgang massage. I vælger helt selv.
Pris fra. 1.499 kr.

Ystad Saltsjöbad ophold

Wellness ophold på Ystad Saltsjöbad

Ja, du hørte rigtigt – Ystad Saltsjöbad. Det kendte svenske wellness hotel står klar til at tage imod jer med åbne arme til et ophold, de fleste nok vil misunde. Her møder I ægte svensk gæstfrihed og forkælelse i topklasse, der vil få selv de mest stressede til at falde ned på ingen tid. Udforsk et væld af spændende behandlinger eller spørg personalet.
Pris fra. 2.250 kr.

Wellness ophold på Hotel Opus

Wellness ophold på Hotel Opus

På det flotte Hotel Opus har I nu muligheden for at komme på et wellness ophold, der siger spar to til normale hotelovernatninger. Her får den hele armen med forkælelse og luksus, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til bahandlingerne. På Hotel Opus er I sikret et wellness ophold i særklasse.
Pris fra. 1.499 kr.

Wellness ophold på B&B Holme-Olstrup

Wellness ophold på B&B Holme-Olstrup

Hvis man vil på et hyggeligt wellness ophold, er B&B Holme-Olstrup det oplagte valg. Det hyggelige Bed’n’Breakfast inviterer jer indenfor til en fantastisk oplevelse for alle sanserne. Her bliver du og dine gæster forkælet med god mad, lækre omgivelser og alt, hvad hjertet begærer. Det intime Bed’N’Breakfast giver jer gode minder, I altid vil have sammen.
Pris fra. 1.499 kr.

0 / 5. Bedømmelser 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 10% rabat på oplevelser!

Køb din gave/oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find din ønskede oplevelse og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.