Whiskysmagning

Whiskysmagning – Se De 5 Bedste Whiskysmagninger

Overblik over de bedste whiskysmagninger i Danmark 2019

Whiskysmagning hos Braunstein

Whiskysmagning hos Braunstein

Bryggeriet Braunstein fra Køge inviterer til whiskysmagning i deres intime lokaler. Her får I god mulighed for at komme bagom hele den lange proces, de gyldne dråber gennemgår, før de ender i glassene. Lær om whisky-destilleri, og smag jer igennem forskellige årgange og find jeres favorit.
Whiskysmagningen finder sted i Køge – Pris fra. 299 kr.

Whiskysmagning hos Highlanders Bar

Whiskysmagning hos Highlanders Bar

Besøg den charmerende Highlander Bar til en arrangeret whiskysmagning, hvor det dygtige personale hjælper jer med at finde lige præcis den whisky, der falder i jeres smag. Her bliver I guidet gennem årgange, og der er god mulighed for at komme hjem med både lidt viden og en flaske.
Whiskysmagningen finder sted i Aarhus – Pris fra. 249 kr.

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Nu bliver det spændende! Hos det anerkendte Trolden Destilleri, der er baseret i Kolding, får I muligheden for at smage jer gennem whiskyens verden, og du får endda muligheden for at eksperimentere med din helt egen whiskyflaske. Tag en kammerat under armen og få en oplevelse, I sent glemmer.
Whiskysmagningen finder sted i Kolding – Pris fra. 399 kr.

Besøg et whiskydestilleri

Hvordan foregår det, når malt bliver til whisky? Hvad betyder blended, og hvor kommer ‘scotch’ ind i det hele? Få svar på alle dine spørgsmål – og få et lille glas – når I besøger et whiskydestilleri med alt det tilhørende. Besøget foregår i Køge, og det vil være rig mulighed for at smage på varerne.
Whiskysmagningen finder sted i Køge – Pris fra. 250 kr.

Whiskeysmagning hos Tir Na Nog

Whiskeysmagning hos Tir Na Nog

Det populære Tir Na Nog i Aarhus inviterer til whiskysmagning, og du er inviteret! Tir Na Nog er kendt for at have en række spændende danske og udenlandske whiskyer, og det er dem, I denne aften kommer til at smage jer igennem uden personalets kyndige vejledning. 100% garanti for en god aften.
Whiskysmagningen finder sted i Aarhus – Pris fra. 249 kr.

0 / 5. Bedømmelser 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 10% rabat på oplevelser!

Køb din gave/oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find din ønskede oplevelse og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.